Antena Meniu Search
x

Victoria's Secret îşi ia rămas bun de la unul dintre Îngerii săi. După 17 ani pe podium, Alessandra Ambrosio a defilat pentru ultima dată

Alesandra Ambrosio, unul dintre cele mai longevive şi apreciate modele ale casei de modă şi-a anunţat retragerea.

Vezi și

Alesandra Ambrosio, unul dintre cele mai longevive şi apreciate modele ale casei de modă şi-a anunţat retragerea. Brazilianca şi-a luat rămas-bun cu o apariţie de neuitat la parada de Crăciun de la Shanghai.

Într-un corset negru cu broderie metalizată şi bătut în cristale, Alessandra Ambrosio a demonstrat că cei 17 ani pe podiumul Victoria's Secret nu i-au ştirbit strălucirea.

A doua ţinută, de culoare roşie, a fost transformat-o într-o răvăşitoare zeiţă aztecă.

Alessandra Ambrosio: "Nu poţi să nu fii emoţionat atunci când defilezi pentru ultima dată. Oricum, este uluitor. Victoria's Secret e familia mea. Îi voi iubi mereu. Sunt foarte fericită că mă aflu aici, în China şi că acesta a fost ultimul meu show."

La 36 de ani, Alessandra Ambrosio este unul dintre modelele care au scris istorie sub marca Victoria's Secret.

A defilat pentru prima dată pe podiumul cunoscutei case de lenjerie intimă în anul 2000 şi este unul dintre puţinele modele care au purtat sutienul fantezie nu o dată, ci de două ori.

Acum, senzuala braziliancă vrea să se dedice propriilor proiecte. Are propria linie de lenjerie intimă şi doi copii de 9 şi 5 ani. Fiica cea mare i-a fost alături în cea mai lungă seară a carierei sale de model. 

Defilarea va fi difuzată integral pe 28 noiembrie pe un post tv american.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Victoria's Secret îşi ia rămas bun de la unul dintre Îngerii săi. După 17 ani pe podium, Alessandra Ambrosio a defilat pentru ultima dată