Antena Meniu Search
x

Viorel Catarama si Adina Alberts s-au casatorit

Omul de afaceri Viorel Catarama si medicul estetician Adina Alberts au devenit sot si sotie. Cei doi au spus "DA" in intimitatea domeniului pe care se afla locuinta proaspetei familii. Le-au fost alaturi doar prietenii de suflet.

Vezi și

Pentru prima data, Adina si Viorel Catarama si-au salutat prietenii in calitate de sot si sotie. Fericit, milionarul le-a aratat tuturor certificatul de casatorie.

Desi sunt printre cei mai bogati romani, mirii au ales sa spuna "DA" la resedinta lor din Snagov. Tot acolo se va oficia ceremonia religioasa urmata de o petrecerea la care au fost invitati numai prietenii de suflet

Si-au dorit sa fie un moment special si discret, asa cum a fost relatia lor de la inceput. Adina si Viorel Catarama sunt impreuna de trei ani.

Perfectionisti, omul de afaceri Viorel Catarama si, de acum, sotia sa, medicul Adina Alberts, au stabilit in detaliu fiecare moment. Din evenimentul exclusivist vor lipsi, insa, cateva traditii. Nimeni nu ii va fura mireasa lui Viorel Catarama.

Fara nicio legatura cu meniurile traditionale obisnuite pentru astfel de evenimente, oaspetii vor fi serviti cu noua feluri de mancare. Fiecare asortat cu tipul de vin potrivit. Pentru delectarea invitatilor, milionarul a facut comenzi speciale in cele mai exclusiviste crame din Australia, Italia, Statele Unite si Franta.

O nota speciala o va da evenimentului si muzica aleasa de cei doi miri. La ceremonia oficiala vor canta corul si orchestra Operei Romane astfel incat atmosfera sa fie speciala, incarcata de emotie. De petrecere, insa, se vor ocupa Loredana, Daniela Condurache si formatia condusa de Petre Geambasu.

Cel mai bine pastrat secret al nuntii este rochia de mireasa a viitoarei doamne Catarama. Se stie, insa, ca pentru ziua cea mare medicul estetician al vedetelor a ales o creatie exclusivista a unui celebru designer international.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Viorel Catarama si Adina Alberts s-au casatorit