Antena Meniu Search
x

VIRAL: Şi-a pus o mască Chewbacca şi a cucerit Internetul. Imaginile au stabilit un nou record în istoria Facebook

O femeie din Statele Unite face senzaţie pe internet, după ce a postat pe pagina sa de Facebook un video în care se amuză de masca ei Chewbacca, pe care o cumpărase de la un magazin.

O femeie din Statele Unite face senzaţie pe internet, după ce a postat pe pagina sa de Facebook un video în care se amuză de masca ei Chewbacca, pe care o cumpărase de la un magazin.

Femeia s-a folosit de noua aplicaţie Facebook Live pentru a le prezenta internauţilor un cadou pe care şi l-a făcut de ziua ei: o mască a celebrului personajul hirsut din Star Wars - Chewbacca.

Candace Payne, mamă a doi copii, este pur şi simplu extaziată de noua achiziţie. În videoclipul de patru minute, filmat cu telefonul mobil, femeia scoate mai întâi din cutie masca celebrei creaturi Wookie şi se pune pe un râs nebunesc, alimentat de faptul că masca era articulată și echipată cu un microfon imitând "vocea" lui Chewbacca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clipul a primit 136 de milioane de vizionări vineri, la patru zile după ce a fost postat pe rețeaua de socializare, devenind de departe cel mai vizionat de la lansarea noii aplicații Facebook Live. Până acum recordul era deținut de Buzzfeed cu 10 milioane de vizualizări.

Clipul a fost postat pe Facebook Live cu mesajul: "Acestea sunt bucuriile simple ale vieții...".

După succesul răsunător, familia Payne a fost recompensată cu o mulţime de jucătorii ale mărcii care vinde masca respectivă, iar Candace a apărut chiar la celebra emisiune "Good Morning America", de unde ea a transmis din nou prin intermediul aplicaţiei Facebook Live.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » VIRAL: Şi-a pus o mască Chewbacca şi a cucerit Internetul. Imaginile au stabilit un nou record în istoria Facebook