Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Viral! Un băiat autist ar putea semna un contract cu o casă de discuri, după ce a șocat audiența cântând în mijlocul unui magazin (Video)

Un băiat de 10 ani, autist, ar putea semna un contract cu o casă de discuri, după ce a șocat audiența cântând în mijlocul unui magazin.

de Redactia Observator

la 22.12.2017 , 18:49

Un băiat de 10 ani, autist, ar putea semna un contract cu o casă de discuri, după ce a șocat audiența cântând în mijlocul unui magazin.

Videoul cu Calum Courtney, de 10 ani, care le cântă clienților din magazinul Asda, din Basildon, melodia "Who's Lovin You", a devenit viral, având peste 330.000 de vizualizări.

Băiatul a început să cânte în magazin pentru a le atrage atenția clienților asupra unui stand pe care mătușa lui îl avea acolo, prin care încerca să strângă bani pentru bolnavii de autism.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama băiatului spune că a postat pe internet numeroase înregistrări cu fiul ei cântând, dar că niciuna nu s-a bucurat de un așa succes.

Femeia spune că mai mulți producători muzicali s-au arătat interesați să înregistreze un cântec caritabil cu Calum Courtney, care este bolnav de autism.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Viral! Un băiat autist ar putea semna un contract cu o casă de discuri, după ce a șocat audiența cântând în mijlocul unui magazin (Video)