Antena Meniu Search
x

Cine este Zanni, concurentul-surpriză de la „Chefi la cuțite”. Colaborare de succes cu Alex Velea

După o copilărie trăită în orfelinat şi cu multe lipsuri, Zanni concurentul surpriză de la show-ul "Chefi la cuţite", a avut puterea să treacă peste toate cu zâmbetul pe buze. Acum face parte din echipa lui Alex Velea şi împreuna pregătesc revoluţia în muzica românească.

de Redactia Observator

la 13.09.2020, 02:13

Vezi și
  • Zanni a fost abandonat de părinţi şi a crescut intr-un orfelinat
  • Single-ul „Caut cheia”, inspirat din viaţa sa, a strâns în două saptamâni de la lansare aproape 140.000 de vizualizari

"Dă-mi putere ca să dau şi eu mai departe" este mesajul pe care Zanni i l-a trimis lui Alex Velea pe instragram. Aşa a început colaborarea celor doi.

Alex Velea, cântăreţ: L-am chemat la studio şi de acolo lucrurile s-au întâmplat extrem de rapid pentru că deja într-o lună avea primele piese înregistrate.

Zanni, cântăreț: Nu aveam deloc experienţă, iar asta cu muzica a fost la întamplare.

Alex Velea, cântăreţ: El voia de fapt să fie DJ.

Şi după ani de chin, viaţa i-a zâmbit. Single-ul „Caut cheia”, inspirat din viaţa sa, a strâns în două saptamâni de la lansare aproape 140.000 de vizualizari.

Alex Velea, cântăreț: Ne-am dat seama cu toţii că el chiar emană o energie atipică, el e unic. Zanni e unic şi de aia trebuie să-l observăm cu atenţie pentru că are multe de oferit.

Zanni a fost abandonat de părinţi şi a crescut intr-un orfelinat. Lipsit de dragostea şi afecţiunea părintească, ţintă a abuzurilor.

Zanni, cântăreț: Nu ştiam că sunt într-o adopție. Nu ştiam ce se întâmplă cu viaţa mea. Nu ştiam dacă sunt băiat sau fată. Ne băgau la duşuri împreună, era oribil, nu prea mâncam, nu ştiam ce drepturi am eu la viață.

Lipsa hranei i-a marcat viaţa. Dar toate problemele, odată depăşite, l-au dus mai departe şi i-au deschis o uşă nouă în viaţă: show-ul Chefi la cuţite.

Urmăriți Chefi la cuțite, de luni până miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cine este Zanni, concurentul-surpriză de la „Chefi la cuțite”. Colaborare de succes cu Alex Velea