Antena Meniu Search
x

Zi importantă pentru Antonia

Antonia şi Vicenzo Castellano au avut la dispoziţie o lună în care să ajungă la o înţelegere amiabilă privind custodia fetiţei lor.

Vezi și

 Antonia şi Vicenzo Castellano au avut la dispoziţie o lună în care să ajungă la o înţelegere amiabilă privind custodia fetiţei lor. Astăzi, în faţa judecătorilor, cei doi ar trebui să vină cu o decizie: la cine rămâne fetiţa.

Pe 6 mai, când cei doi au venit la tribunal, s-au privit scurt şi şi-au dat mâna. Nimic mai mult. Antonia vrea ca fetiţa să rămână cu ea, în România. Un fapt de neconceput pentru Vicenzo şi părinţii lui. De asemenea, el mai are o pretenţie. Antonia să plătească pentru pensia alimentară, 500 de euro, până la vârsta de şapte ani şi două mii de euro în următorii 11 ani.

În urmă cu o lună, la ieşirea din sala de judecată spiritele s-au mai calmat. Împreună cu avocaţii şi judecătorul, cei doi au ajuns la concluzia că ar fi bine să mai discute pe seama custodiei. Azi, ei trebuie să vină cu o înţelegere parafată. În caz contrar, judecătorul va stabili ce este mai bine pentru Maya.

Şedinţa ar urma să se desfăşuare cu uşile închise. A fost dorinţa ambelor părţi. Dacă cei doi se înţeleg, Antonia şi-ar putea vedea visul împlinit şi să o aducă pe Maya lângă ea, în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Zi importantă pentru Antonia