Antena Meniu Search
x

Oameni Invizibili: Magdalena Damian speră la o minune! Are urgent nevoie de un ficat

Magdalena Damian e în aşteptarea unui transplant de ficat de la sora a mai mică, Mădălina

Magdalena Damian e în aşteptarea unui transplant de ficat de la sora a mai mică, Mădălina

"Multă vreme, colegii de redacţie m-au auzit vorbind despre "surori". E, poate, povestea care m-a impresionat cel mai mult. O poveste despre credinţă, despre altruism, despre dăruire. Dar şi despre dezamăgire, suferinţă şi resemnare. O poveste care, din păcate şi din fericire în acelaşi timp, încă se scrie. Magdalena s-a născut cu o malformaţie a ficatului. A avut o copilărie grea, marcată de boală. Iar medicii i-au spus că, la un moment dat, va fi nevoie de transplant.

Când a venit momentul, ajutorul i-a venit de la cine se aştepta mai puţin: Mădălina, sora cea mai mică, născută chiar în anul în care ea afla că e bolnavă. Ca un trimis de la Dumnezeu. Fetele cred în Dumnezeu. Cred în învăţăturile lui şi le respectă. Şi ce mod mai frumos să îţi demonstrezi iubirea faţă de aproape, decât să-i dai o bucăţică din tine? Asta s-a oferit să facă Mădălina.

Povestea avea toate şansele să aibă un deznodământ rapid şi fericit. Dar, deşi testele au arătat că surorile sunt compatibile, de fiecare dată când erau pregătite de operaţie, a intervenit ceva. Concediul unui medic, o infecţie, o agravare a bolii.

Se împlineşte un an de când le-am cunoscut, curând. În fiecare lună vorbim la telefon. De fiecare dată când mă sună, răspund cu speranţa că e ACEL telefon. Telefonul care mă va anunţa că pentru Magdalena s-a găsit un ficat. Încă aştept", spune emotionata Magda Bucur, reporter Observator. 

Nu rataţi a doua parte a poveştii, în această seară, de la ora 19:00, cu Andreea Berecleanu!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » OAMENI INVIZBILI » Oameni Invizibili: Magdalena Damian speră la o minune! Are urgent nevoie de un ficat