Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 septembrie 2021. Emma Răducanu ar putea deveni prima sportivă de un miliard de dolari a Marii Britanii

Observator de bine, 13 septembrie 2021, prezentat de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 13.09.2021, 20:23

Mihaela Călin
Mihaela Călin

Observator de bine, știrile zilei de 13 septembrie 2021

1) Experţii în PR îi prezic un viitor glorios sportivei de origine română Emma Răducanu. Campioana de la US Open ar putea deveni primul sportiv de un miliard de dolari al Marii Britanii.

2) Artiştii români au fost în centrul atenţiei la Festivalul de la Veneţia. Filmul "Imaculat" a reuşit să obţină trei premii, iar marele trofeu "Leul de Aur" a mers la "Evenimentul", cu Anamaria Vartolomei în rol principal.

3) Oraşul Braşov a fost pentru o săptămână "capitala verde" a României. Transportul în comun a fost gratuit, iar străzile principale au fost rezervate exclusiv bicicliştilor.

4) Imagini virale la un meci de fotbal american desfăşurat în Miami. O pisică a fost salvată de spectatori în ultima clipă, după ce a căzut în gol de la o tribună.

5) Britney Spears a anunţat pe contul de Instagram că s-a logodit cu modelul de 26 de ani Sam Asghari. Vestea vine după ce în urmă cu o săptămână tatăl cântăreţei a renunţat la tutelă şi i-a redat libertatea deplină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 septembrie 2021. Emma Răducanu ar putea deveni prima sportivă de un miliard de dolari a Marii Britanii