Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 14 februarie 2022. Colţişor de pe Calea Victoriei, loc de promenadă de Valentine's Day

Observator de bine, 14 februarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 14.02.2022 , 17:11

Mihaela Donosa Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 14 februarie

1) Veste excelentă pentru cei care vor să își cumpere în acest an o locuinţă cu ajutor de la stat. Programul Noua Casă va continua şi în 2022, cu TVA scăzut la 5% pentru achiziţii de până în 140.000 de euro.

Articolul continuă după reclamă

2) Mai mulţi primari din Lugoj şi-au donat indemnizaţiile pentru a ridica un sens giratoriu. Edilii au luat această decizie pentru a salva vieţi, după ce în zonă s-au produs numeroase accidente grave.

3) Un colţişor de pe Calea Victoriei a devenit un mic loc de promenadă pentru îndrăgostiţi. Angajaţii unei florării au împodobit un copac cu sute de lalele, flori considerate simbolul dragostei trainice.

4) Greierele de casă a fost autorizat ca ingredient alimentar în Uniunea Europană. Este a treia insectă aprobată pentru consum, după lăcusta călătoare şi viermele galben uscat.

5) Proiect cultural inedit în Iaşi, unde trei dintre cele mai cunoscute statui vorbesc cu trecătorii. Ideea a venit din dorinţa de a face cunoscută istoria monumentelor pe lângă care trec zilnic mii de persoane.

Mihaela Donosa Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 februarie 2022. Colţişor de pe Calea Victoriei, loc de promenadă de Valentine's Day