Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 februarie 2022. Mijlocaşul danez Christian Eriksen a revenit pe terenul de fotbal

Observator de bine, 15 februarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 15.02.2022, 17:44

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 15 februarie

1) Simona Halep a debutat cu dreptul la turneul din Dubai, dotat cu premii de peste 700.000 de dolari. Româncă a învins-o în doar două seturi pe americanca Alison Riske, fostul loc 18 la nivel mondial.

2) Cel mai spectaculos turn al Castelului Corvinilor a fost redeschis pentru public. În ultimul an a trecut printr-o restaurare majoră, iar acum găzduieşte o expoziţie cu artefacte medievale.

3) O femeie de 65 de ani din Rusia a fost filmată în timp ce sare în apele îngheţate ale unui lac pentru a salva un căţel. La scurt timp a ajuns la faţa locului şi stăpânul animalului, care i-a mulţumit pentru fapta eroică.

4) Mijlocaşul danez Christian Eriksen a revenit pe terenul de fotbal, la 8 luni după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci. Sportivul a reuşit chiar o pasă de gol pentru noua sa echipă din Premier League, Brentford.

5) Gest impresionant al unei florărese din Statele Unite, de Ziua Îndrăgostiţilor. Tânăra a oferit flori şi cadouri tuturor femeilor văduve din oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 februarie 2022. Mijlocaşul danez Christian Eriksen a revenit pe terenul de fotbal