Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 noiembrie 2022. România, promovată pe BBC; Jeff Bezos îşi donează averea

Observator de bine, 15 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 15:22

Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 15 noiembrie

1) Producătorul britanic Charlie Ottley va promova Timişul într-un documentar difuzat de BBC. Regizorul a filmat la noi în ţară trei clipuri de prezentare, pentru a atrage mai mulţi turişti străini.

2) Ajutor important pentru românii care primesc cu întârziere facturile la energie. Sute de mii de persoane, care se află în această situaţie, vor avea la dispoziţie opţiunea de a le achita eşalonat.

3) BNR a lansat o nouă monedă din argint, cu tiraj de 5.000 de exemplare. Evenimentul i-a fost dedicat fostului mare economist român Constantin Ionete, născut acum 100 de ani.

4) Celebrul oficiu poştal al lui Moş Crăciun din Franţa îşi redeschide porţile. Serviciul a fost iniţiat în 1962, iar anul trecut a primit nu mai puţin de 1,2 milioane de scrisori.

5) Jeff Bezos anunţă că îşi va dona averea de 124 de miliarde de dolari. Al doilea cel mai bogat om din lume vrea ca banii săi să ajute lupta împotriva schimbărilor climatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 noiembrie 2022. România, promovată pe BBC; Jeff Bezos îşi donează averea