Video

Observator de bine, 16 aprilie 2021. Uniunea Europeană face un pas important pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor oamenilor

De Francesca Simionescu.
Publicat: 16.04.2021, 18:18.
Actualizat: 16.04.2021, 18:18

Observator de bine, 16 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu prezintă Observator de bine

Francesca Simionescu îți oferă zilnic, de luni până vineri, o selecție de știri pozitive

Observator de bine, știrile zilei de 16 aprilie 2021

1) Guvernul a aprobat o nouă comandă de vaccin împotriva Covid-19 produs de Pfizer - BioNTech. Peste 4 milioane de doze vor fi cumpărate de România.

2) După 20 de ani, România îşi retrage trupele din Afganistan. Cel mai lung război din istoria NATO este pe cale să ia sfârşit.

3) Uniunea Europeană face un pas important pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor oamenilor. Utilizarea inteligenţei artificiale pentru urmărirea şi supravegherea persoanelor ar putea fi interzisă.

4) Noua Zeelandă testează o aplicaţie pentru detectarea Covid înainte de apariţia simptomelor. Aplicaţia ELARM are o precizie de 90% cu până la trei zile înainte de apariţia tusei sau oboselii.

5) De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare. Românii pot afla din harta interactivă unde sunt locuri disponibile.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.