Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 aprilie 2021. Uniunea Europeană face un pas important pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor oamenilor

Observator de bine, 16 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 16.04.2021, 18:18

Francesca Simionescu prezintă Observator de bine
Francesca Simionescu îți oferă zilnic, de luni până vineri, o selecție de știri pozitive
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 16 aprilie 2021

1) Guvernul a aprobat o nouă comandă de vaccin împotriva Covid-19 produs de Pfizer - BioNTech. Peste 4 milioane de doze vor fi cumpărate de România.

2) După 20 de ani, România îşi retrage trupele din Afganistan. Cel mai lung război din istoria NATO este pe cale să ia sfârşit.

3) Uniunea Europeană face un pas important pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor oamenilor. Utilizarea inteligenţei artificiale pentru urmărirea şi supravegherea persoanelor ar putea fi interzisă.

4) Noua Zeelandă testează o aplicaţie pentru detectarea Covid înainte de apariţia simptomelor. Aplicaţia ELARM are o precizie de 90% cu până la trei zile înainte de apariţia tusei sau oboselii.

5) De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare. Românii pot afla din harta interactivă unde sunt locuri disponibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 aprilie 2021. Uniunea Europeană face un pas important pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor oamenilor