Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 februarie 2021. O inimă nouă pentru pentru un bărbat, o bucurie imensă pentru o copilă

Observator de bine: Doi pompieri au devenit eroi în comunităţile lor.

de Redactia Observator

la 03.02.2021, 21:00

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 3 februarie 2021

1) Un bărbat de 41 de ani, cu probleme grave de sănătate, a primit de ziua lui o inimă nouă. Ioan, care aştepta de doi ani un transplant de cord, a mulțumit familiei donatoare.

2) O copilă din Gorj și-a dorit lemne de ziua ei, să nu mai tremure de frig în casă. Fetița a renunțat la jucării sau dulciuri, dar oamenii i-au umplut curtea cu lemne de foc.

3) Orele petrecute pe scaun în faţa ecranelor pot afecta sănătatea copiilor noștri. Specialiștii spun că mişcarea este cel mai important tratament pentru coloana vertebrală.

4) Jeff Bezos a anunțat că se va retrage din funcția de CEO al grupului Amazon. Șeful diviziei de cloud computing, Andy Jassy, va prelua conducerea companiei.

5) Un câine fidel a rămas lângă prietenul său, ucis de o maşină pe o stradă din judeţul Sibiu. Timp de o zi şi o noapte, patrupedul nu s-a mişcat de lângă amicul său și a refuzat să mănânce. Câinele a fost preluat pentru adopție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 februarie 2021. O inimă nouă pentru pentru un bărbat, o bucurie imensă pentru o copilă