Antena Meniu Search
x

O copilă din Gorj și-a dorit lemne de ziua ei, să nu mai tremure de frig în casă, în loc de jucării sau dulciuri. Înlăcrimaţi, oamenii i-au umplut curtea cu lemne de foc

În timp ce mulţi copii îşi doresc jucării sau dulciuri de ziua lor, o fetiţă de 11 ani din Gorj vrea doar să nu mai tremure de frig în casă. După multe nopţi în care a îndurat gerul, tot ce şi-a dorit copila au fost... lemne de foc. Impresionaţi de povestea ei, mai mulţi oameni cu suflet mare i-au umplut curtea cu lemne, iar casa cu alimente şi dulciuri.

de Nicu Tatu

la 03.02.2021, 17:18

Vezi și

Gabriela şi-a dorit doar lemne, să se încălzească

"Un mic cadou pentru ea. Unde le lăsăm? Mulţumim!"

Zeci de oameni s-au mobilizat s-o ajute pe Gabriela, o fetiţă care, de ziua ei, nu şi-a dorit cadouri scumpe, ci lemne de foc.

Gabriela Martin: "Mi-am dorit foarte mult lemne să ne încălzim, să nu mai dormim în frig"

Familia trăieşte din alocaţia fetei şi din banii strânşi din lucrul cu ziua prin sat. Mama nu munceşte, iar tatăl a rămas şomer după ce firma la care lucra a făcut disponibilizări din cauza pandemiei. Impresionată de drama familiei, o tânără i-a făcut publică povestea, iar dorinţa copilei a devenit virală pe Facebook.

Primul tort din viaţa ei, la 11 ani

Daniela Cîrjan, tânăra care i-a făcut publică povestea fetei: "M-a impresionat pentru că mulţi copii îşi doresc dulciuri sau alte jucării, ea şi-a dorit lemne mai presus de orice"

Într-o singură zi, curtea i s-a umplut cu lemne.

"E o faptă mică şi considerăm că ar trebui și ceilalți să facă la fel"

La 11 ani Gabriela a primit şi primul tort aniversar din viaţa ei. 

- Uite, la mulți ani!

- Mulțumesc!

- Să fii sănătoasă, să fii cuminte.

Elena Martin, mama fetei: "Dacă nu avem bani, numai alocaţia fetei, nu avem de unde"

Voluntarii generoşi i-au umplut casa cu alimente şi dulciuri.

Mărioara Babu: "Şi în fiecare lună, o să-i aduc bani pentru ce îi trebuie la şcoală. Când alţi copii îşi doresc atât de multe lucruri, ea şi-a dorit ca cineva să-i aducă lemne. Asta m-a impresionat cel mai mult"

Oamenii care i-au adus Gabrielei bucurie de ziua ei au promis că vor reveni mai ales că locuinţa bătrânească este plină de crăpături, iar tavanul dă semne că va ceda în curând. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O copilă din Gorj și-a dorit lemne de ziua ei, să nu mai tremure de frig în casă, în loc de jucării sau dulciuri. Înlăcrimaţi, oamenii i-au umplut curtea cu lemne de foc