Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 februarie 2021. Un nou vaccin pentru mutațiile Covid-19

Observator de bine: Cercetătorii britanici au planuri de rezervă în privința imunizării împotriva mutațiilor noului coronavirus.

de Redactia Observator

la 04.02.2021, 21:30

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 4 februarie 2021

1) Un nou vaccin anti-Covid de la Oxford-AstraZeneca ar putea apărea în acest an. Cercetătorii britanici spun că modificarea actualului ser este un proces relativ rapid.

2) Un român din Braşov i-a cucerit pe pasionaţii de biciclete din Italia, cu hobby-ul său. Mr. Go Ro construiește biciclete personalizate cu ajutorul unor materiale 100% reciclate.

3) Doi poliţişti din Blaj au salvat de la moarte un bărbat care a încercat să se sinucidă. Aceștia l-au găsit în mașină. Era inconștient după ce a inhalat gaz dintr-o butelie.

4) Interesul românilor pentru yoga a crescut în perioada pandemiei de coronavirus. Această disciplină străveche e folosită pentru a obține armonie între corp, minte şi suflet.

5) Imagini spectaculoase au fost surprinse din spaţiu, de la 400 de kilometri deasupra Pământului. Fotografia a fost făcută în timp ce Staţia Spaţială Internaţională a trecut pe deasupra României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 februarie 2021. Un nou vaccin pentru mutațiile Covid-19