Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 martie 2021. Porţi biometrice pe Aeroportul Henri Coandă; Whatsapp introduce apeluri video şi pe desktop

Observator de bine, 5 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 05.03.2021, 16:50

Observator de bine, 5 martie, cu Francesca Simionescu
Observator de bine, 5 martie, cu Francesca Simionescu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 5 martie 2021

1) Autorităţile au inaugurat frontiera inteligentă pe Aeroportul Henri Coandă. Au fost instalate primele şase porţi biometrice, care verifică automat documentele de călătorie.

2) Comisia Europeană a înaintat o propunere pentru transparentizarea salariilor. Scopul ei ar fi ca femeile şi bărbaţii să fie plătiţi la fel pentru aceeaşi muncă.

3) O bătrână de 91 de ani a fost ajutată de jandarmii din București să regăsească drumul spre casă. Femeia s-a rătăcit în zona șoselei Pantelimon și nu își mai amintea unde locuiește.

4) Belgia, Germania și Suedia s-au alăturat Franței și au aprobat utilizarea vaccinului AstraZeneca la persoanele cu vârsta peste 65 de ani. 

5) Whatsapp a introdus funcția de apeluri video și audio în versiunea sa pentru desktop. Decizia va ajuta aplicația să concureze cu Zoom sau Google Meet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 martie 2021. Porţi biometrice pe Aeroportul Henri Coandă; Whatsapp introduce apeluri video şi pe desktop