Video

Observator de bine, 5 martie 2021. Porţi biometrice pe Aeroportul Henri Coandă; Whatsapp introduce apeluri video şi pe desktop

De Francesca Simionescu.
Publicat: 05.03.2021, 16:50.
Actualizat: 05.03.2021, 16:50

Observator de bine, 5 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Observator de bine, 5 martie, cu Francesca Simionescu

Observator de bine, 5 martie, cu Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 5 martie 2021

1) Autorităţile au inaugurat frontiera inteligentă pe Aeroportul Henri Coandă. Au fost instalate primele şase porţi biometrice, care verifică automat documentele de călătorie.

2) Comisia Europeană a înaintat o propunere pentru transparentizarea salariilor. Scopul ei ar fi ca femeile şi bărbaţii să fie plătiţi la fel pentru aceeaşi muncă.

3) O bătrână de 91 de ani a fost ajutată de jandarmii din București să regăsească drumul spre casă. Femeia s-a rătăcit în zona șoselei Pantelimon și nu își mai amintea unde locuiește.

4) Belgia, Germania și Suedia s-au alăturat Franței și au aprobat utilizarea vaccinului AstraZeneca la persoanele cu vârsta peste 65 de ani.

5) Whatsapp a introdus funcția de apeluri video și audio în versiunea sa pentru desktop. Decizia va ajuta aplicația să concureze cu Zoom sau Google Meet.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.