Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 februarie 2021. Sculptură vândută în scop caritabil și o mașină cadou pentru o colegă de serviciu

Observator de bine: Actele caritabile se întâmplă la tot pasul. Fie că vorbim despre o sculptură vândută pentru ajutorarea medicilor sau o mașină dăruită unui coleg aflat la nevoie.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 08.02.2021, 13:55

Observator de bine, 8 februarie, cu Francesca Simionescu
Observator de bine, 8 februarie, cu Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 8 februarie 2021

1) Oamenii de știință au descoperit în Madagascar cea mai mică reptilă din lume. Este vorba despre o subspecie de cameleon de mărimea unei semințe. 

2) Un artist britanic a creat o sculptură din sticlă a formulei vaccinului AstraZeneca. Cinci exemplare vor fi vândute în scop caritabil.

3) O tânără din SUA i-a dăruit unei colege de serviciu mașina pe care a câștigat-o la tombola firmei. Fata a fost impresionată că prietena ei venea la serviciu cu bicicleta, în plină iarnă.

4) Peșterile de marmură din Patagonia sau pădurea arborilor de dragon, în topul locurilor idilice. Vezi o galerie foto cu cele mai spectaculoase zone din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 februarie 2021. Sculptură vândută în scop caritabil și o mașină cadou pentru o colegă de serviciu