Antena Meniu Search
x

O tânără din SUA care se ducea cu bicicleta la serviciu, iarna, a primit cadou o maşină, câştigată de o colegă la tombola firmei

O tânără din SUA i-a dăruit unei colege de serviciu mașina pe care a câștigat-o la tombola firmei. Fata a fost impresionată că prietena ei venea la serviciu cu bicicleta, în plină iarnă.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 08.02.2021, 13:38

O tânără din SUA care se ducea cu bicicleta la serviciu, iarna, a primit cadou o maşină, câştigată de o colegă la tombola firmei
O tânără din SUA care se ducea cu bicicleta la serviciu, iarna, a primit cadou o maşină, câştigată de o colegă la tombola firmei - Facebook Chick-fil-A Appleton

Mulţi oameni devin apropiaţi cu colegii lor de serviciu, însă o angajată de la un restaurant fast-food din SUA a dus relaţia la un alt nivel, dăruindu-i unei colege o maşină.

Haley Bridges, în vârstă de 17 ani, din Appleton, Wisconsin, a ştiut că prietena ei şi colga de serviciu de la Chick-fill-A, Hokule'a Taniguchi, în vârstă de 19 ani, făcea zilnic naveta, chiar şi pe timp de iarnă, cu bicicileta. Aşa că atunci când a aflat că a câştigat o maşină la tombola firmei de Crăciun a ştiut exact cui vrea să o dăruiască.

O mașină, marele premiu la tombolă

Cele două au devenit prietene în septembrie și au petrecut mult timp împreună. Însă abia de Crăciun prietenia lor a atins alt nivel. Bridges a spus că tombola este principala atracție a petrecerii de Crăciun și că au existat zvonuri conform cărora o mașină va fi premiul cel mare. 

„Toată lumea primește bilete la tombolă, iar cât de multe ore muncești determină câte primești. Eu am primit 5 tichete. Mașina era singura tombolă unde nu puteam să avem mai multe bilete, doar unul de persoană. În grupul nostru de prieteni am decis să pune câte unul pentru ea”, a povestit Bridges. 

Când aceasta și-a auzit numele strigat, a povestit că momentul a fost ireal. „M-am uitat la Hoku și atunci a început să plângă. Nu am văzut-o niciodată atât de emoționată. Este o persoană foarte veselă și jucăușă. Ne-am uitat una la alta și am început să plâng și eu. (...) Ne-am îmbrățișat și toată lumea ne aplauda”, a povestit Bridges.

Faptul că Bridges a fost cea care a câștigat mașina a însemnat totul pentru Taniguchi. „Hoku mi-a spus că dacă ar fi câștigat altcineva din grupă, ar fi fost grozav, dar nu la fel. A fost o nebunie totală să știu că pot să îi dăruiesc o mașină prietenei mele”, a mai spus Bridges. 

Și dacă Bridges spune că mama ei a fost cam supărată că a dat un cadou așa mare, ea spune că nu are niciun regret în privința deciziei. „Nimeni nu merită asta mai mult decât Hoku”.

„Acum pot să merg la cumpărături. Pot să ajung la serviciu în cinci minute, în loc să fiu nevoită să plec cu două ore înainte, pentru a ajunge la timp. Sunt un milion de oportunități și posibilități pentru mine acum”, a spus Tanighuchi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O tânără din SUA care se ducea cu bicicleta la serviciu, iarna, a primit cadou o maşină, câştigată de o colegă la tombola firmei