Antena Meniu Search
x

Administratorul public al municipiului Bistrița, Ioan Peteleu, a murit de covid la 54 de ani

Ioan Peteleu, administratorul public al municipiului Bistrița şi membru PNL, a murit de covid la 54 de ani.

de Monica Palade

la 29.09.2021, 12:49

Administratorul public al municipiului Bistrița, Ioan Peteleu, a murit de covid la 54 de ani - Facebook

Politicianul fusese diagnosticat cu boala în urmă cu două săptămâni și urma un tratament la domiciliu, nefiind internat în spital.  Acesta nu era vaccinat împotriva COVID.

Ioan Peteleu s-a născut în 25.04.1967 în comuna Lechința. A intrat în politică în 1994. A îndeplinit și viceprimar al Bistriței în perioada 2012 – 2014, fiind înlocuit din funcție după ce s-a rupt USL, apoi a rămas consilier municipal. 

Vestea morţii anunţată de colegi

Vestea morţii sale a fost anunţată miercuri dimineaţă pe reţelele de socializare de către mai mulţi colegi de partid, printre care preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud şi primar al Bistriţei, Ioan Turc, preşedintele organizaţiei municipale PNL Bistriţa, viceprimarul Sorin Hangan, şi prefectul judeţului, Stelian Dolha, care au transmis mesaje de condoleanţe familiei.

Pe acelaşi subiect

”Bunul nostru prieten Ioan Peteleu, administrator public al municipiului, ne-a părăsit fulgerător. Un om de excepție, dedicat comunității, un liberal cu spirit, competență și viziune. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!” – primarul Ioan Turc, președinte PNL Bistrița-Năsăud.

”Drum lin, Ioan Peteleu! Îmi e greu să îmi aştern cuvintele în câteva rânduri, atunci când mă gândesc la Nelu Peteleu. O veste tristă a lovit în această dimineață familia liberală dar și întreaga comunitate bistrițeană. Colegul și prietenul nostru a plecat dintre noi mult prea devreme. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să-ți ocrotească sufletul! Sincere condoleanțe familiei” – viceprimarul Sorin Hangan, președinte PNL Bistrița.

”Astăzi gândurile mele se îndreaptă către un bun prieten, un apropiat al sufletului meu cu care am petrecut numeroase momente frumoase de-a lungul vremii, atât în viața profesională cât mai ales în viața privată. Cu profund regret am aflat că a părăsit această viață, nedrept de devreme, lăsând suflete triste și goale în urmă. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prietene!” – prefectul Stelian Dolha.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i lumineze drumul spre Cer, administratorului public al municipiului Bistrița, Ioan Peteleu, care a trecut la cele veșnice. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!” – Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Administratorul public al municipiului Bistrița, Ioan Peteleu, a murit de covid la 54 de ani