Antena Meniu Search
x

Video Amânarea ratelor bancare pentru cel mult 9 luni, decisă azi în Guvern. Două condiţii pentru ca românii să beneficieze de măsură

La Guvern urmează să fie adoptate astăzi măsuri importante pentru bugetele românilor. Printre ele, amânarea ratelor bancare cu cel mult 9 luni.

de Larisa Bernaschi

la 27.06.2022, 13:46

Vezi și

O zi plină la Guern. Există pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de astăzi un proiect extrem de important. Românii vor putea să-si amâne ratele pentru maxim 9 luni, de la 1 iulie, dacă dovedesc că faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut veniturile nu au crescut, însă au crescut cheltuielile au crescut cu 25%. Pot beneficia de această masură cei care nu au avut întârzieri cu plata ratelor în ultimele 6 luni.

Tot astăzi ar fi trebuit să fie gata şi acea ordonanţă de urgenţă care prevede ca de la 1 iulie preţul la combustibil, la pompă, să scadă cu 50 de bani. Nu este gata încă acest act normativ, se aşteaptă să fie finalizat de Ministerul Energiei şi cel al Finanţelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Amânarea ratelor bancare pentru cel mult 9 luni, decisă azi în Guvern. Două condiţii pentru ca românii să beneficieze de măsură