Antena Meniu Search
x

Anca Dragu, preşedintele Senatului, la a doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Bucureşti: "Este singura noastră şansă"

Anca Dragu, preşedintele Senatului, a participat, sâmbătă, la a doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Bucureşti.

de Redactia Observator

la 29.05.2021, 17:23

Anca Dragu este preşedintele Senatului
Anca Dragu îşi doreşte ca un număr cât mai mare de români să se vaccineze împotriva coronavirusului - Hepta - imagine ilustrativă
  • Românii solicită să fie vaccinaţi anti-Covid cu serul produs de Johnson&Johnson pentru că se aplică într-o singură doză, nefiind nevoie de rapel.

Cu această ocazie, Anca Dragu a ţinut să precizeze că "vaccinarea este singura şansă pe care o avem să revenim la normalitate. Mi-am propus să fiu alături de toţi cei care fac posibilă această revenire la normalitate şi să ajut aşa cum pot astfel încât, de exmplu ziua de 1 iunie, Ziua Copilului, să o petrecem cu toţii în linişte şi în siguranţă".

Conform news.ro, mii de persoane s-au vaccinat deja la a doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Bucureşti, iar evenimentul continuă până luni dimineaţa. Există informaţii conform cărora mulţi dintre cei care s-au vaccinat au solicitat să fie vaccinaţi cu serul produs de Johnson&Johnson pentru nu este nevoie şi de rapel, vaccinul anti-Covid de la Johnson&Johnson fiind aplicat într-o singură doză.

Aproape 4,3 milioane de români s-au vaccinat împotriva coronavirusului, până acum

A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Bucureşti este organizată de reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" şi se desfăşoară la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională a României. Printre medicii care i-au vaccinat pe doritori în cursul zilei de sâmbătă s-a aflat şi Valeriu Gheorghiţă, şeful campaniei de vaccinare din România.

Aproape 4,3 milioane de români s-au vaccinat până acum împotriva coronavirusului, peste 3,4 milioane de români fiind vaccinaţi cu ambele doze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Anca Dragu, preşedintele Senatului, la a doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Bucureşti: "Este singura noastră şansă"