Antena Meniu Search
x

ATAC FĂRĂ PRECEDENT! Liderii politici ai momentului, FĂCUŢI PRAF de Băsescu. Dragnea, "o PANARAMĂ"!

Traian Băsescu a declansat un atac furibund împotriva celor mai importanţi lideri politici ai momentului. Fostul preşedinte a afirmat că nu mai există lideri în politica românească, ceea ce îi va facilita lui Klaus Iohannis un al doilea mandat. 

Pe Liviu Dragnea, Băsescu l-a numit "panaramă" şi a spus despre el că reprezintă un pericol pentru PSD.

”V-am spus eu că Liviu Dragnea este o panaramă! Înainte de vizita ambasadorului SUA, spunea că susține acțiunea ministrului Justiției. După vizita ambasadorului, că și aici este o simbolistică, domnul Dragnea s-a răzgândit și s-a supărat pe ministrul Justiției.

E ridicol acest domn Dragnea! Poate e mai priceput la creșterea de porci de la TelDrum, la afaceri prin Brazilia, dar nu se pricepe deloc să conducă un partid de 46%.

După mine, Dragnea a făcut un joc putred, exact în stilul lui. A spus: ministrul să spună ce vrea. Ministrul a spus ce a vrut și s-a supărat domnul Dragnea. Dragnea a fost un laș! Acum domnul Dragnea, sigur, nefiind el cel care oficial e responsabil a relativizat constituția. Când aud câte un avocat de ăsta care spune că e foarte bine că nu i-a revocat că nu era oportun. Când este oportun să respectăm constituția și când nu?”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Fostul președinte al României nu i-a omis nici pe Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, aceștia fiind aspru criticați de Băsescu. 

“Varianta USR-PNL-PMP poate fi o variantă de consolidare a dreptei, dar nu depinde de PMP. Depinde de PNL și USR. Eu sunt realist, depinde foarte puțin de PMP. Eu nu sunt un om de stînga, nu creez în iluzii create de demagogii.

Dacă, vreodată, va fi posibilă o consolidare a dreptei pentru a face față alianței PSD-ALDE, nu voi fi împotrivă. Dar nu o voi face pentru consolidarea lui Iohannis. Președintele țării își schimbă convingerile în funcție de interese.

Dacian Cioloș la PMP? Haideți.....clasa politică trebuie să creeze personaje politice, mai e puțin pînă la prezidențiale. Vă asigur că PMP nu va avea asemenea lider. Dacă USR vrea să se îngroape la doi metri sub pămînt, să îl pună pe Cioloș ca lider.

Nu vreau ca această consolidare de dreapta să se facă de dragul lui Iohannis, ci împotriva libertății PSD de a minți la nesfîrșit. Iohannis nu are emoție pentru obținerea celui de-al doilea mandat. Dragnea e un înfrînt care duce și PSD la înfrîngere", a continuat Băsescu.

Nici despre Lia Olguţa Vasilescu nu a avut cuvinte de laudă: "Doamna Olguța este în regulă că ne dublează salariile, dar avem ceva în cap despre politica externă? Trebuie să ai o bază ca să obții calificarea, așa distrugi o țară fără calificare".

Despre Gabriela Firea a declarat că nu are substanţă şi că ar obţine un scor ruşinos la alegerile prezidenţiale.

"Puneţi-o la prezidenţiale să vedeţi dacă ia mai mult de 3%. Până la urmă, într-un lider trebuie să existe şi puţină substanţă. M-a înnebunit, ea e atacată, supravegheată de dimineaţa până seara, nu se poate să îţi constuieşti aşa imagine", a mai spus fostul preşedinte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » ATAC FĂRĂ PRECEDENT! Liderii politici ai momentului, FĂCUŢI PRAF de Băsescu. Dragnea, "o PANARAMĂ"!