Antena Meniu Search
x

Video Bani în plus de la stat pentru pensionari. Ce sume vor primi în luna ianuarie, odată cu pensia

Luna viitoare, pensionarii vor primi un sprijin în bani de la stat. Însă nu toţi, ci doar cei cu pensii mai mici de 1.600 de lei. Este o măsură prin care statul îi ajută să-şi plătească facturile la gaze şi curent, care au crescut de câteva ori. Ajutorul diferă în funcţie de venituri.

de Larisa Bernaschi

la 14.12.2021, 21:00

Vezi și

Aproximativ jumătate dintre pensionarii din România vor primi ajutor financiar din partea statului, în luna ianuarie, pentru a-și achita facturile. Prețurile au crescut și, chiar dacă pensiile de majorează cu 10% de la 1 ianuarie, statul a considerat că pensionarii au nevoie de un ajutor financiar pentru a trece peste această iarnă.

Prin urmare, toți pensionarii care au pensia cuprinsă între 1000 și 1600 de lei vor primi ajutor astfel încât venitul pe luna ianuarie să ajungă la 2200 de lei, astfel:

Bani de la stat pentru pensionari:

- La o pensie de 1000 lei - ajutorul de la stat este de 1200 lei

Pe acelaşi subiect

- La o pensie de 1350 lei - ajutorul de la stat este de 850 lei

- La o pensie de 1600 lei - ajutorul de la stat este de 600 lei

Cel mai probabil, Guvernul va adopta vineri proiectul de ordonanță de urgență iar banii pentru pensionari vor ajunge la aceștia în același timp cu pensia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri politice » Bani în plus de la stat pentru pensionari. Ce sume vor primi în luna ianuarie, odată cu pensia