Antena Meniu Search
x

Video Bătălia pentru şefia PNL a intrat în linie dreaptă. Florin Cîţu şi Ludovic Orban, cu artileria grea la înaintare: programele de guvernare în partid

Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au depus candidaturile şi în mai puţin de o lună se vor confrunta pentru votul liberalilor. Ambii şi-au depus programele cu care vor să "guverneze" PNL. Fiecare candidat a încercat din răsputeri să se distanţeze de celălalt. Şi la vorbă şi la port. Un lucru e cert: în viitorul PNL nu e loc pentru amândoi. 

de Redactia Observator

la 20.08.2021, 20:12

Vezi și

Florin Cîțu: Sunt viitorul PNL.

Ludovic Orban: Eu reprezint o certitudine pentru PNL. 

După ce în ultimele săptămâni şi-au numărat paharele băute, Florin Cîţu şi Ludovic Orban au scos artileria grea pe masă: programele de guvernare în partid. 

Îmbrăcat casual, înconjurat de susţinătorii care au primit baloane şi steguleţe, Florin Cîţu se comportă ca un star în partid.

Pe acelaşi subiect

Florin Cîţu: Este vorba de a fi relaxat în persoana în care eşti.

Echipa premierului a transformat cursa pentru şefia PNL într-o bătălie a generaţiilor, între suflul nou şi cel vechi. În realitate, Florin Cîţu ţine la nucleul dur al PNL şi promite că partidul nu se va abate de la principiile creştin-democraţiei şi conservatorismului. 

Florin Cîţu: Trebuie să o spun şi pe asta. Era nevoie de mai mult liberalism şi în PNL. 

În documentul intitulat România Liberală, Florin Cîţu le promite colegilor că vor deţine Puterea pentru încă 8 ani. 

Florin Cîţu: Am intrat în această cursă să unesc PNL. Eu construiesc echipe, mă înconjor de oameni care au făcut performanţă şi nu rămân singur. 

Propunerile mai concrete sunt revizuirea Constituţiei, desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie, intrarea României în spaţiul Schengen şi digitalizarea ANAF. Idei care se află şi în programul de guvernare. 

Ludovic Orban, mesaj pentru greii partidului

Fără prea mulţi liberali cu notorietate alături, la costum, zâmbitor şi aparent încrezător, Ludovic Orban a avut un mesaj pentru greii partidului. 

Ludovic Orban, preşedintele PNL: Chiar dacă multora le este frică, nu îşi manifestă opţiunea, dar credeţi-mă majoritatea zdrobitoare a membrilor PNL sunt alături de noi.

De la începutul cursei, preşedintele PNL a mizat pe tradiţie şi experienţa sa politică amplă şi nu s-a trădat nici acum. Este hotărât să ducă Partidul într-o direcţie conservatoare. 

Ludovic Orban, preşedintele PNL: PNL e un partid care susţine TAIE: Biserica, familia, satul românesc, cultura românească. PNL este un partid care respinge toate curentele neo-marxist-progresiste.

În programul său politic, numit Forţa Dreptei, Ludovic Orban le promite liberalilor din teritoriu descentralizarea deciziilor, relaxarea legislaţiei privind achiziţiile publice şi un program de investiţii locale de 50 de miliarde de lei. 

Ludovic Orban, preşedintele PNL: Pe 25 septembrie nu este doar un vot pentru preşedintele partidului, este un vot TAIE despre cum va guverna România.

Şi pentru Justiţie, preşedintele PNL are planuri mari: restaurarea Legilor Justiţiei şi adoptarea unei legislaţii privind răspundere

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri politice » Bătălia pentru şefia PNL a intrat în linie dreaptă. Florin Cîţu şi Ludovic Orban, cu artileria grea la înaintare: programele de guvernare în partid