Antena Meniu Search
x

Video Promisiunile cu care Ludovic Orban încearcă să-i convingă pe liberali să-i acorde un nou mandat la șefia PNL

PNL are primul candidat oficial la şefia partidului. Ludovic Orban şi-a depus aseară candidatura pentru un nou mandat. Principalul său contracandidat, şi deocamdată singurul, Florin Cîţu va face astăzi acelaşi lucru. Orban a venit la sediul central al PNL, pentru depunerea candidaturii, alături de susţinătorii săi, între care foştii miniştri Violeta Alexandru, Adrian Oros, dar şi Ion Ştefan. 

de Redactia Observator

la 20.08.2021, 08:35

Vezi și

În moţiunea cu care candidează, Ludovic Orban le promite alegătorilor din PNL că va orienta partidul spre o doctrină liberală conservatoare. 

Iată declaraţia lui Ludovic Orban: ”Tot ce pot să fac, omenește, voi face, pentru că pe 25 septembrie nu este doar un vot pentru președintele partidului, este un vot despre România, este un vot despre cum va fi Partidul Național Liberal, despre cum va guverna România și în ce direcție va duce România. Vă mulțumesc! Mă bazez pe voi”, a spus Ludovic Orban, în discursul său.

Ludovic Orban a mai spus, după depunerea moţiunii cu care încearcă să obţină un nou mandat, că el reprezintă o certitudine pentru PNL şi că moţiunea sa este una liberal-conservatoare. "PNL este total diferit faţă de cum a arătat, din păcate, în ultimele 2-3 luni. PNL are membri de calitate, oameni cu prestigiu profesional, oameni de caracter", a afirmat el.

"Am depus programul politic, moţiunea care prezintă viziunea mea despre PNL şi despre cum PNL urmează să dezvolte România. Sunt alături de mine foarte mulţi colegi cărora le mulţumesc pentru că şi-au manifestat sprijinul prin prezenţa lor la depunerea candidaturii. Odată cu începutul oficial de promovare a moţiunii pe care o susţin, am ca obiectiv să încep procesul de recâştigare a încrederii românilor în PNL. Am ca obiectiv să refac prestigiul PNL", a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a adăugat că a luptat sistematic pentru a contribui la o guvernare care să asigure dezvoltarea României, bazată pe valorile liberal-conservatoare. Totodată, el a spus că PNL este un promotor al valorilor româneşti, al tradiţiilor româneşti

"Eu reprezint o certitudine pentru PNL. Aproape toţi membrii PNL mă cunosc, ştiu cine sunt, ştiu ce am făcut pentru PNL de-a lungul celor  peste 30 de ani de carieră, (...) m-am luptat constant pentru promovarea idelilor liberale, pentru a împiedica punerea în practică a programelor retrograde ale formaţiunilor politice născute din fostul Partid Comunist", a susţinut el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Promisiunile cu care Ludovic Orban încearcă să-i convingă pe liberali să-i acorde un nou mandat la șefia PNL