Antena Meniu Search
x

Dăncilă, la dezbaterile moţiunii: "Văd aceiaşi politicieni amatori şi iresponsabili. Aţi fi un adevărat dezastru, un pericol pentru ţară şi români"

Viorica Dăncilă a luat cuvântul în plenul reunit al Parlamentului, în timpul dezbaterile moţiunii de cenzură.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.10.2019, 12:26

Viorica Dăncilă a luat cuvântul în plenul reunit al Parlamentului, în timpul dezbaterilor moţiunii de cenzură.

Premierul a catalogat iniţiativa opoziţiei ca sortită eşecului şi că Guvernul nu se poate da jos cu politicieni amatori şi iresponsabili, care nu au un program de guvernare şi nici nu au prezentat o echipă pentru a o înlocui pe cea a Guvernului.

Dăncilă: Văd aceiaşi oameni politici amatori şi iresponsabili

Viorica Dăncilă a făcut declaraţii, în Parlament, despre moţiunea de cenzură citită de Opoziţie.

"Mă uit în sală şi văd aceiaşi oameni politici amatori şi iresponsabili. Nu v-aţi  schimbat prea mult în ultimele luni de când ne-am aflat în acelaşi context din care eu personal am crezut că aţi învăţat ceva. Am crezut că aţi înţeles că nu puteţi veni în Parlament să daţi jos Guvernul cu temele nefăcute. Am crezut că aţi înţeles atunci că nu puteţi sfida din nou românii, că este obligatoriu să veniţi cu o echipă guvernamentală şi cu un program de guvernare, dacă vreţi să reconstruiţi România aşa cum ne spuneţi măreţ în textul moţiunii. În text vă arătaţi curajoşi, dar veniţi în faţa românilor şi prezentaţi programul şi echipa de guvernare", a spus Dăncilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Dăncilă, la dezbaterile moţiunii: "Văd aceiaşi politicieni amatori şi iresponsabili. Aţi fi un adevărat dezastru, un pericol pentru ţară şi români"