Antena Meniu Search
x

Dăncilă anunţă că PSD depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban

Viorica Dăncilă a anunţat că PSD va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Preşedintele PSD a precizat că este normal să facă acest lucru, având în vedere programul de austeritate pe care ar avea în plan să-l implementeze noul Guvern.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.11.2019, 22:52

PSD va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban
Moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban - foto Hepta

Viorica Dăncilă a anunţat că PSD va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Preşedintele PSD a precizat că este normal să facă acest lucru, având în vedere programul de austeritate pe care ar avea în plan să-l implementeze noul Guvern.

PSD depune moţiune de cenzură

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat, la TVR, că s-a discutat depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva noului instalat Guvern Orban. Dăncilă motivează, precizând că nu poate fi de acord cu programul de austeritate pe care ar avea în plan să-l implementeze Guvernul Orban.

"Este normal ca PSD să depună o moţiune, având în vedere programul de guvernare, având în vedere programul de austeritate pe care vrea să-l implementeze Guvernul Orban. Am promis că vom face opoziţie foarte activă, am promis că nu vom lăsa să fie sancţionaţi nici pensionarii, nici salariaţii şi nici să vedem măsurile anti-români pe care le ia acest guvern. Au ieşit public şi au spus: "nu mai vrem vouchere de vacanţă, nu mai vrem casa agro-alimentară Unirea, nu mai vrem Programul tomate, nu mai vrem... de salariul minim vedem dacă-l mai creştem, să discutăm". Pe mine mă interesează ceea ce se întâmplă în această ţară şi mă interesează un lucru: de 30 de ani unii au construit o temelie solidă, au venit alţii şi am luat-o de la capăt. Cred că după 30 de ani România nu mai are dreptul la experienţe de genul acestui Guvern", a declarat Dăncilă.

Moţiunea ar urma să fie depusă în luna februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Dăncilă anunţă că PSD depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban