Antena Meniu Search
x

Filmul incidentului care l-a adus pe deputatul PSD Ioan Terea în postura de cercetat penal

Dezbaterile pe Legile Justiţiei s-au încheiat la poliţie. Doi manifestanţi îl acuză pe deputatul Ioan Terea că i-ar fi lovit intenţionat cu maşina.

Vezi și

Dezbaterile pe Legile Justiţiei s-au încheiat cu parlamentari şi protestatari la secţia de poliţie. Doi manifestanţi îl acuză pe deputatul Ioan Terea că i-ar fi lovit intenţionat cu maşina la ieşirea din Parlament. În replică, demnitarul spune că tinerii s-au aruncat pur şi simplu în faţa lui şi chiar i-au distrus autoturismul cu picioarele. Parchetul General face anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă.

Scenele de scandal au fost filmate la finalul celor 13 ore de dezbateri. La ieşirea din Parlament, chiar pe trecerea de pietoni, mai mulţi protestatari blochează calea unei maşini. La volan este deputatul Ioan Terea. Doi dintre manifestanţi susţin că parlamentarul PSD ar fi accelerat intenţionat şi i-ar fi luat pe capotă.

La audieri, deputatul a declarat că protestarii l-ar fi înconjurat şi provocat. Apoi, i-ar fi lovit maşina cu pumnii şi picioarele.

Primele cercetări ale criminaliştilor arată că maşina deputatului a fost lovită pe ambele părţi. În total, sunt 9 probe care urmează să fie prelevate de criminalişti şi ulterior comparate cu încălţările celor doi suspecţi care au fost aduşi la Brigada Rutieră. 

Alţi doi deputaţi susţin că au fost la fel întâmpinaţi, când au ieşit din Parlament.

La manifestaţiile din stradă s-au alăturat şi mai mulţi deputaţi USR. După ce au încercat să oprească dezabaterea din Camera Deputaţilor, şi-au aprins telefoanele de la balconul Parlamentului, iar mai apoi, au ieşit în stradă. 

Deputatul Ioan Terea este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Dosarul a fost preluat de Parchetul General. Unul dintre protestari şi-a scos şi certificat medico-legal care, spune el, atestă că a suferit leziuni în urma incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Filmul incidentului care l-a adus pe deputatul PSD Ioan Terea în postura de cercetat penal