Antena Meniu Search
x

Deputatul Dănuţ Aelenei, hărţuit de un fost coleg din AUR: S-a aşezat lângă mine şi m-a insultat, iar George Simion stătea pregătit să filmeze

Deputatul Dănuţ Aelenei, care a demisionat din grupul parlamentar AUR şi spune că a fost ameninţat că va fi călcat cu maşina, a depus o sesizare la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor în care acuză că un fost coleg de partid, deputatul Dumitru Focşa, are un comportament abuziv la adresa lui. 

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 05.04.2022, 13:41

Dănuţ Aelenei şi-a anunţat demisia din grupul parlamentar AUR
Dănuţ Aelenei şi-a anunţat demisia din grupul parlamentar AUR - Hepta

Deputatul Dănuţ Aelenei, care a demisionat din grupul parlamentar AUR după ce a candidat - şi a pierdut - împotriva lui George Simion la preşedinţia AUR, acuzând că a fost ameninţat că va fi călcat cu maşina, susţine că abuzurile la adresa sa au continuat. 

Dănuţ Aelenei a depus o sesizare către Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor în care susţine că deputatul Dumitru Focşa are "un comportament abuziv" faţă de el. 

"Domnul Focşa mă jigneşte şi mă ameninţă. Deşi am sesizat acest lucru în nenumărate rânduri copreşedintelui partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, atât verbal cât şi în scris, nu a fost luată nicio măsură", susţine Dănuţ Alenei, conform unui document obţinut de reporterul Observator Larisa Bernaschi.

Concret, acesta spune că "în data de 29.03.2022, după ce mi-am anunţat demisia din grupul parlamentar AUR şi am revenit în sală, domnul deputat Dumitru Viorel Focşa s-a aşezat lângă mine şi a încercat să provoace o reacţie nepotrivită din partea mea insultându-mă".

Pe acelaşi subiect

George Simion a ignorat sesizările făcute de Dănuţ Aelenei

"M-am mutat de lângă dumnealui, dar a venit tot lângă mine şi a continuat să mă insulte. În tot acest timp, domnul deputat George Simion era în spatele său dar nu a făcut niciun gest pentru a-l opri, ba mai mult era pregătit să înregistrezedacă aş fi avut vreo reacţie verbal sau fizică violent", acuză Dănuţ Aelenei.

Acesta a cerut BP al Camerei Deputaţilor să ia măsurile care se impun în conformitate cu regulamentul în vigoare. 

Deputatul a pus la dispoziţie şi o sesizare făcută către George Simion, în care susţine că Dumitru Focşa are un comportament abuziv încă din 8 decembrie 2020 şi că periodic în transmitea că îi datorează sume de bani şi îi adresa blesteme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Deputatul Dănuţ Aelenei, hărţuit de un fost coleg din AUR: S-a aşezat lângă mine şi m-a insultat, iar George Simion stătea pregătit să filmeze