Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dragnea răspunde criticilor lui Ponta: "deja nu mai deranjează"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Victor Ponta nu este cel mai în măsură să vorbească cine şi de ce a ieşit din 'barca USL'. Potrivit acestuia, criticile lui Ponta 'deja nu mai deranjează'.

de Redactia Observator

la 27.03.2017 , 15:47

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Victor Ponta nu este cel mai în măsură să vorbească cine şi de ce a ieşit din 'barca USL'. Potrivit acestuia, criticile lui Ponta 'deja nu mai deranjează'.

'Nu ştiu ce va face, eu ştiu că am avut un weekend bun cu premierul Grindeanu, despre barca USL-ului cred că nu este cel mai în măsură să vorbească cine şi de ce a ieşit din barcă. De o săptămână n-am mai discutat', a declarat Dragnea, luni, la Parlament, cu referire la o postare pe Facebook a lui Victor Ponta.

El a amintit că a rupt demisia lui Victor Ponta din PSD, precizând că nu regretă acest lucru.

Articolul continuă după reclamă

Întrebat despre afirmaţiile făcute de Ponta pe Facebook, conform cărora este pregătit să salveze cât mai mulţi dintre cei aruncaţi acum din 'barca coaliţiei', respectiv despre crearea unui nou pol politic, Dragnea a răspuns: 'Noi vorbim de lucruri care nu există. Eu nu le văd, tot vorbim de aceşti nemulţumiţi, nu-i vedem. Pot fi nemulţumiţi, nu-i nicio problemă, dacă se face un pol, să-l facă, mult succes! Deocamdată, în PSD nu avem problemele astea, poate se doreşte să avem astfel de probleme. Nu avem! Am avut şi foarte multe întâlniri şi o să avem în continuare în partid. Am început să ne întrebăm unii pe alţii care suntem nemulţumiţi. Nu-i găsim, dar mai căutăm'.

Întrebat despre acoperiţii din PSD, Dragnea a răspuns ironic că 'vor fi desecretizaţi când se vor desecretiza celebrele protocoale, la pachet'.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Ştiri politice » Dragnea răspunde criticilor lui Ponta: "deja nu mai deranjează"