Antena Meniu Search
x

Dragnea, Tăriceanu şi Dăncilă, discuţii despre rectificarea bugetară după refuzul lui Iohannis

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au avut o discuţie cu Premierul Viorica Dăncilă privind rectificarea bugetară, spun surse politice. Întâlnirea de la Palatul Victoria s-a desfăşurat după ce Klaus Iohannis a respins în CSAT propunerea de rectificare bugetară.

Liviu Dragnea, alaturi de Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu (de la stanga la dreapta) - Mediafax Foto via Hepta

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au avut o discuţie cu Premierul Viorica Dăncilă privind rectificarea bugetară, spun surse politice. Întâlnirea de la Palatul Victoria s-a desfăşurat după ce Preşedintele Iohannis a respins în CSAT propunerea de rectificare bugetară prezentată de guvern.

Liviu Dragnea ar fi insistat pe ideea găsirii unei soluţii astfel încât să fie făcută rectificarea bugetară, au declarat surse politice.

O discuţie pe acest subiect ar urma să aibă loc, miercuri, în şedinţa de Guvern, care nu a fost anunţată oficial deocamdată, au mai spus aceleaşi surse.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu s-a putut obţine consens în CSAT pentru emiterea avizului necesar rectificării bugetare şi, prin urmare, întrucât consideră că este necesară rectificarea bugetară, a suspendat şedinţa Consiliului, pentru a da timp Guvernului să elaboreze un nou proiect.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, care a participat la şedinţa CSAT, a susţinut că suspendarea şedinţei nu este prevăzută în lege şi a cerut desecretizarea stenogramei pentru a vedea care a fost punctul de vedere al fiecărei structuri membre.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Dragnea, Tăriceanu şi Dăncilă, discuţii despre rectificarea bugetară după refuzul lui Iohannis