Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîţu, despre coaliţia de guvernare: ''Rămânem deschişi cu USR până vor vota o moţiune de cenzură''

Premierul Florin Cîţu a vorbit despre situaţia de la guvernare, dar şi despre strategiile pe care le va aborda PNL în perioada următoare.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 18:48

Vezi și

Premierul României a vorbit despre cum se pot diminua tensiunile de la guvernare. Florin Cîţu a specificat că îşi doreşte să meargă mai departe alături de USR, dar va trage linie în cazul vor vota moţiunea de cenzură alături de PSD. 

Florin Cîţu, premierul României: S-au format două echipe de negocieri la Camera Deputaților și la Senat pentru a forma majoritatea. Urmează o perioadă dificilă în iarnă, prețurile la energie au crescut, suntem în mijlocul valului 4. Vom aloca bani pentru Ministerul Sănătății ca să ne asigurăm că nu o să fie probleme acolo. PNL este un partid responsabil care și-a asumat guvernarea într-o perioada dificilă. Îi așteptăm pe partenerii de la USR să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie dacă vor vota moțiunea cu PSD. Rămânem deschiși cu USR până vor vota o moțiune de cenzură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu, despre coaliţia de guvernare: ''Rămânem deschişi cu USR până vor vota o moţiune de cenzură''