Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu, despre controversa paşapoartelor de vaccinare: Doar după ce vom da şansa tuturor să se vaccineze

Introducerea unor pașapoarte de vaccinare în acest moment ar însemna o discriminare pentru cei care vor să se vaccineze și nu pot, spune premierul Florin Cîțu.

De Redactia Observator la 16.03.2021, 16:44
Florin Cîţu, despre controversa paşapoartelor de vaccinare: Doar după ce vom da şansa tuturor să se vaccineze
- Mediafax Foto / Alexandru Dobre / Hepta

„În ceea ce privește un pașaport de vaccinare, până când nu am dat șansa tuturor cetățeni români să se vaccineze nu văd sensul acestui pașaport. Ar însemna o discriminare pentru cei care vor să se vaccineze și nu pot. Deci până în momentul în care vom da șansa tuturor să se vaccineze nu avem o discuție”, spune Florin Cîțu, potrivit Mediafax.

El spune că persoanele care s-au vaccinat deja au primit certificate. „În România persoanele care se vaccinează primesc un certificat care are și un cod unic. Avem deja această dovadă”, precizează Cîțu.

Spania ar putea începe să folosească pașaportul de vaccinare din luna mai, declara ministrul spaniol al Turismului, Reyes Maroto.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu, despre controversa paşapoartelor de vaccinare: Doar după ce vom da şansa tuturor să se vaccineze

Breaking News

România, ținută la ușa Schengen, ar putea merge împotriva Austriei la Curtea Europeană de Justiție....

România, ținută la ușa Schengen, ar putea merge împotriva Austriei la Curtea Europeană de Justiție. Ce soluții ne mai rămân