Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîţu, mesaj la începerea Consiliului Naţional al PNL: "Nicio provocare nu este prea mare. Vor fi decizii doar în interesul românilor"

Preşedintele ales al PNL, Florin Cîţu, a transmis un mesaj înclinat spre unitate pentru membrii partidului său, mulţumind celor care i-au fost alături. "Vă mulţumesc pentru susţinere, vă mulţumesc şi celorlalţi care aţi înţeles mesajul meu de ieri de unitate", susţine noul lider al liberalilor.

de Redactia Observator

la 26.09.2021, 13:32

"Sunt sigur că nicio provocare nu este prea mare pentru PNL în perioada următoare. Vă mulţumesc pentru susţinere, vă mulţumesc şi celorlalţi care aţi înţeles mesajul meu de ieri de unitate. Am văztu că avem resurse ieri, toate resursele pentru lupta cu adversarul nostru politic, PSD. Vreau să vă spun că în acest mandat vreau să fiţi mândri că sunteţi liberali. Este un obiectiv pe care mi-l asum. Vreau peste tot în România, unde suntem să fim mândri că suntem liberali. Vor fi decizii doar în interesul românilor. Doar aşa vom câştiga tot în 2024. Ca să realizeze ce mi-am propus am nevoie de o echipă în jurul meu, oameni cu care eu cred, de fapt sunt sigur, că vom transforma România. Am spus că ceea ce am făcut noi în această campanie este o mişcare care va tranforma România. PNL va transforma România, vă garantez", a transmis Florin Cîţu.

Înainte de începerea Consiliului PNL, preşedintele ales, Florin Cîţu, cere ca fostul preşedinte Ludovic Orban să explice, în BEX al PNL, declaraţia sa de la finalul congresului de sâmbătă, conform căreia parteneriatul său cu preşedintele Klaus Iohannis s-a încheiat. ”Îi voi da posibilitatea domnului Ludovic Orban să clarifice această poziţie, dacă nu, o clarificăm noi pentru el”, susţine noul lider al liberalilor.

„Aseară am văzut o declaraţie a domnului Ludovic Orban, la plecare, eu sper că era o declaraţie la supărare, pentru că pe mine m-au votat membrii PNL, în majoritate covârşitoare ”pentru”, şi pentru parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis. Aşa că în primul BEX eu voi cere domnului Ludovic Orban să-şi clarifice această poziţie, ce vrea să spună. Eu cred că a fost o poziţie spusă la supărare, pentru că planurile noastre de viitor sunt strâns legate de parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis. Aşa că în următorul BEX îi voi da posibilitatea domnului Ludovic Orban să clarifice această poziţie, dacă nu, o clarificăm noi pentru el”, a declarat Cîţu, potrivit news.ro.

Întrebat dacă se pune problema excluderii fostului preşedunte al PNL din partid, Cîţu a răspuns: „Nu am spus aşa ceva, am spus să vină să ne explice ce a vrut să zică când a spus că nu există un parteneriat, pentru că PNL şi această conducere are un parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis”. 

„În momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a afirmat Ludovic Orban, la Congresul PNL, după alegerea lui Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al partidului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu, mesaj la începerea Consiliului Naţional al PNL: "Nicio provocare nu este prea mare. Vor fi decizii doar în interesul românilor"