Antena Meniu Search
x

Florin Cîțu, mesaj pentru parlamentarii USR și PSD: ”Nu trebuie să fie vorba despre negocieri obscure sau despre persoane”

Florin Cîțu face apel la pace și responsabilitate, duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, adresat parlamentarilor USR și PSD, pe care îi îndeamnă să voteze Guvernul Ciucă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.10.2021, 16:32

Florin Cîțu, mesaj pentru parlamentarii USR și PSD: ”Nu trebuie să fie vorba despre negocieri obscure sau despre persoane”
Florin Cîțu, mesaj pentru parlamentarii USR și PSD: ”Nu trebuie să fie vorba despre negocieri obscure sau despre persoane” - Hepta

Președintele PNL spune că l-a propus pe Nicolae Ciucă pentru formarea noului Guvern și a dovedit responsabilitate făcând acest lucru și disponibilitate de a găsi soluții la criza politică.

”Responsabilitate - aceasta este singura soluție în acest moment. Cei de la USR și PSD trebuie să înțeleagă și să arate că pot lăsa deoparte interesele politice, măcar în această perioadă critică. L-am propus pe Nicolae Ciucă pentru formarea noului Guvern, am dovedit responsabilitate și dorința de a găsi soluții. 

În acest moment nu trebuie să fie vorba despre negocieri obscure sau despre persoane. Și, mai important, trebuie să și arătăm că suntem dispuși să facem ceea ce spunem.

Mesajul PNL este unul foarte clar: România are nevoie de responsabilitate, stabilitate și liberalism!”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Florin Cîțu nu va face parte din Guvernul Ciucă

Anterior, Florin Cîţu anunța că nu va face parte din viitorul Executiv şi exclude posibilitatea încheierii unei alianţe cu PSD. ”Congresul din 2021 a fost despre lupta mea cu PSD. Faptul că PSD m-a dat jos pe mine, împreună cu USR, este clar că aici nu există compatibilitate”, afirmă Cîţu.

Florin Cîţu a anunţat că nu va face parte din viitorul Executiv, dar lucrează împreună cu premierul desemnat pentru conturarea unei majorităţi care să susţine Guvernul.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu, mesaj pentru parlamentarii USR și PSD: ”Nu trebuie să fie vorba despre negocieri obscure sau despre persoane”