Antena Meniu Search
x

Florin Cîțu: Nu putem lăsa țara fără guvern acum, asta înseamnă să fii iresponsabil. Alianța USR PLUS cu AUR este tristă

Florin Cîţu a declarat că alianţa USR PLUS şi Aur este una tristă şi că în această perioadă ţara nu poate rămâne fără guvern.

de Monica Palade

la 04.09.2021, 10:45

Florin Cîțu: Nu putem lăsa țara fără guvern acum, asta înseamnă să fii iresponsabil. Alianța USR PLUS cu AUR este tristă

"Nu mă aşteptăm să văd USR alături de AUR, dar decizia a fost a colegilor. Sunt aici pentru a face echipă cu România. Ştiu că PSD are propria moţiune, vom vedea. Este trist că avem un partid legitimat, care în Europa, care face mult rău României. Comportamentul lor pare a fi anti-românesc şi pro-rusesc.

Guvernăm, mergem înainte, marţi rectificarea bugetară pe care o aşteaptă românii. PNDL, dacă domnul Ghinea pleacă voi prelua eu ministerul ca lucrurile să meargă înainte, ordonanţa pentru compensarea facturilor românilor. Nu putem lăsa ţara fără guvern. PNL a fost mereu unit. Suntem aici pentru români. PNDL era în planul de guvernare", a declarat premierul Florin Cîțu, sâmbătă, referitor la moțiunea de cenzură a USR PLUS.

O alianţă tristă

”Nu poți lăsa țara acum fără guvern. Asta arată că ești iresponsabil și nu ai maturitate politică. Cred că este tristă această alianță USR-AUR și ar trebui să se gândească ce înseamnă asta pentru ei ca oameni, să legitimezi o formațiune extremistă, este o chestiune de morală și onoare”, a mai spus Cîţu.

Pe acelaşi subiect

Întrebat dacă a discutat cu președintele Iohannis despre această criză politică, Cîțu a evitat un răspuns: ”Cu domnul președinte Iohannis am discuții frecvente. Sunt multe lucruri care se întâmplă în lume pe care ne consultăm, nu doar asta”.

Acţiunea lui Orban, una bizară

Nu am crezut că în România o să fie un al doilea Dragnea. Dar avem. Până la urmă cred că este tristă această alianţă USR-AUR şi colegii de la USR ar trebui să stea să se gândească singuri ce înseamnă asta pentru ei ca oameni. Să legitimezi un partid ca AUR e o chestie de onoare. Singura soluţie pentru România o reprezintă această alianţă. Îi aştept să se întoarcă. Au ales calea extremă, una tristă pentru România. 

Este o acţiune bizară, nu ştiu dacă trădare, dar este bizară, ca preşedintele PNL să facă tot ce este posibil ca moţiunea USR-AUR să fie dezbăzută. Fiecare răspunde în faţa propriei conştiinţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu: Nu putem lăsa țara fără guvern acum, asta înseamnă să fii iresponsabil. Alianța USR PLUS cu AUR este tristă