Antena Meniu Search
x

Gabriel Oprea a declarat că nu dorește funcția de prim-ministru și că nu va candida la Președinție

Conform declarațiilor făcute sâmbătă de președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, acesta nu-și dorește funcția de prim-ministru și nici nu intenționează să candideze la Președinția României.

 Conform declarațiilor făcute sâmbătă de președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, acesta nu-și dorește funcția de prim-ministru și nici nu intenționează să candideze la Președinția României.

"Nu doresc funcția de prim-ministru, în primul rând sunt într-o coaliție de guvernare, avem prim-ministru, consider că avem o guvernare bună, poate deveni și mai bună, cu rezultate economice clare, o spun indicatorii internaționali. (...) Nu mă interesează funcția de prim-ministru, nu candidez și nu o să candidez la Președinție. De altfel, atât eu, cât și UNPR, l-am sprijinit pe președintele României, indiferent cum îl cheamă", a declarat Oprea, la Alexandria.

Potrivit acestuia, UNPR și-a respectat și își va respecta înțelegerile politice, dar, în același timp, va sprijini orice proiect național bun pentru România.

"Sprijinim orice proiect național care aduce beneficii pentru România. Niciodată nu am dat jos un guvern din care am făcut parte, este o problemă de bun simț până la urmă, dar, repet, orice proiect național benefic României UNPR îl sprijină. (...) Suntem în coaliția de guvernare, mâine voi da un mesaj PSD să-l felicit pe domnul Dragnea, pe noul președinte (...), să-l felicit pe domnul Ponta care conduce un guvern bun. (...) Tot timpul ne-am respectat înțelegerile", a precizat președintele UNPR.

Gabriel Oprea a participat sâmbătă, la Alexandria, la o întâlnire regională cu reprezentanții organizațiilor UNPR din județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Călărași, Ialomița și Giurgiu.

Sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Gabriel Oprea a declarat că nu dorește funcția de prim-ministru și că nu va candida la Președinție