Antena Meniu Search
x

Video George Simion sare în apărarea greviştilor din STB şi îl ameninţă pe Nicuşor Dan: "Primarul ăsta dement trebuie eliminat"

George Simion a lansat un atac la adresa primarului Capitalei Nicuşor Dan, despre care a spus că trebuie să fie eliminat, ca urmare a problemelor cu care se confruntă bucureştenii, ultima dintre acestea fiind marcată de greva angajaţilor din STB.

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 18:05

Vezi și

Ocupat cu băile de mulţime din ţară, unde s-a luat la trântă cu autorităţile din Bistriţa, din cauza magazinelor Kaufland şi Lidl din oraş, şi cu cele din Iaşi, care au anulat manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române, George Simion a ratat ocazia să fie alături de şoferii din transportul public de suprafaţă din Bucureşti, care au intrat azi în a cincea zi de grevă.

Liderul AUR a promis însă că se va revanşa şi le-a transmis acestora un mesaj de susţinere, dar un mesaj în care a anunţat şi că primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, trebuie eliminat.

"Îi salut pe toţi luptătorii de la STB. Vreau să vă spun că suntem alături de voi şi îmi pare rău că zilele astea m-aţi prins în tur prin ţară. Terminăm după 24 ianuarie şi venim spre Bucureşti.

Primarul ăsta dement, care în loc să vă asculte face linii fierbinţi cu spărgătorii de grevă, trebuie eliminat. Nu mai trebuie să avem un asemenea primar", a declarat George Simion.

Pe acelaşi subiect

George Simion promite să facă dreptate la STB

George Simion s-a aflat de altfel în turneu în ţară pentru a strânge semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis, procedură pe care ar fi dornic să o aplice şi în cazul lui Nicuşor Dan.

"Suntem alături de voi şi trebuie să vi se facă dreptate. Ţineţi-vă tari, AUR e lângă voi", le-a mai transmis George Simion greviştilor din STB.

Greva în transportul public de suprafaţă în Capitală continuă. În a cincea zi de grevă STB, directorul companiei a anunțat că face angajări. A publicat deja pe site-ul societăţii care sunt cerinţele pentru cei care vor să devină şoferi de autobuze. Luni dimineață, doar un sfert dintre troleibuze, tramvaie şi autobuze au ieşit pe traseu. Restul şoferilor şi vatmanilor sunt ameninţaţi cu concedierea. În plus, directorul STB a făcut şi o plângere pentru zădărnicirea combaterii bolilor, pentru cei care protestează. 

De cealaltă parte, liderul sindicatului reprezentativ din STB a anunţat că îşi va da demisia din PSD şi din funcţia de Consilier General al Primăriei Capitalei pentru ca nimeni să nu mai spună că protestele au un substrat politic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » George Simion sare în apărarea greviştilor din STB şi îl ameninţă pe Nicuşor Dan: "Primarul ăsta dement trebuie eliminat"