Antena Meniu Search
x

Momentul în care George Simion e împroşcat cu cerneală. "Prinde-l, mă! Ia uite, domnule, nu se poate aşa ceva" - VIDEO

George Simion a fost stropit cu cerneală, luni, la Iaşi, în timpul unei manifestaţii pe care partidul AUR a organizat-o cu prilejul Zilei Unirii.

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 12:57

Vezi și

În imaginile surprinse de BZI.ro se vede cum un bărbat s-a apropiat de Goerge Simion, în timp ce acesta discuta cu oamenii, şi l-a stropit cu cerneală. Tânărul a vrut să se facă rapid nevăzut, însă a fost reperat imediat de reprezentanţii AUR care au început să îl îmbrâncească.

"Prinde-l, mă!", "Ia uite, domnule, nu se poate aşa ceva", "Nesimţiţi", "Oamenii lui Chirica", se aud oamenii din jurul lui George Simion discutând.

George Simion a continuat să interacţioneze cu oamenii după incident. ”Noi, românii, nu ne temem de nimeni în afară de bunul Dumnezeu. Noi nu ne temem, nu suntem cu bodyguarzi, cu SPP-işti, noi suntem cu poporul român”, a afirmat George Simion.  

Doi soţi au fost audiaţi de poliţie după incident

Pe acelaşi subiect

Tânărul a fost scos rapid de forţele de ordine din mulţime şi urmează să fie audiat de poliţişti. Copreşedintele AUR susţine că îşi doreşte ca tânărul care l-a stropit cu cerneală să nu fie amendat.  

”Eram în Hora Unirii, iar un individ a venit şi a aruncat cu ceva albastru spre mine. Nu mă tem, mă tem doar de Dumnezeu, suntem în mijlocul oamenilor, pot să arunce cu ce vor. În ultimii 30 de ani politicienii s-au temut de popor, nu trebuie să se teamă. Nu ştiu de ce a aruncat, nu mi-a zis nimic. Asta nu e motiv să ne strice sărbătoarea. Rog Poliţia să nu îl amendeze pe individ, e o sărbătoare naţională. Dacă aşa a vrut el să facă, noi îl iubim. Nu voi depune plângere penală”, a afirmat George Simion. 

Jandarmeria Iaşi a transmis, luni, că două persoane au fost implicate în incidentul din Piaţa Unirii, acestea fiind duse la secţia 3 de Poliţie.  

Potrivit unor surse din rândul forţelor de ordine, ar fi vorba de doi soţi, bărbatul fiind cel care a aruncat cu substanţa albastră către şeful AUR George Simion. 

”În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanţii prezenţi în Piata Unirii din Iaşi, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanţă lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate şi extrase din mulţime de către Poliţia Locală a Municipiului Iaşi şi au fost preluaţi de Secţia 3 Poliţie a Municipiului”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Iaşi. 

Potrivit poliţiştilor, la ora transmiterii acestei ştiri, cele două persoane sunt audiate la Poliţie.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri politice » Momentul în care George Simion e împroşcat cu cerneală. "Prinde-l, mă! Ia uite, domnule, nu se poate aşa ceva" - VIDEO