Antena Meniu Search
x

Dominic Fritz a intrat în direct la postul TV naţional din Austria: "Guvernul austriac face o greşeală istorică!"

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, care este şi cetăţean german, a anunţat pe Facebook că a intrat în direct la postul naţional de televiziune din Austria şi a transmis că Guvernul austriac face o greşeală istorică dacă va respinge aderarea României la Spaţiul Schengen.

De Redactia Observator la 08.12.2022, 14:00
"Guvernul austriac face o greşeală istorică!" Dominic Fritz a intrat în direct la postul naţional de televiziune din Austria
Dominic Fritz - Facebook

Dominic Fritz a povestit că a vorbit despre nevoia urgentă ca România să fie primită în Schengen. "Am intrat aseară în direct la ştirile postului naţional al Austriei, ORF şi am vorbit încă o dată despre nevoia urgentă ca România să fie primită azi în Schengen. Guvernul Austriei face o greşeală istorică cu veto-ul lui", a scris Fritz pe Facebook.

Edilul din Timişoara a subliniat că trebuie găsite soluţii pentru migraţie. "Bineînţeles, trebuie găsite soluţii pentru provocările politicilor de migraţie. Însă soluţia nu poate fi să refuzăm milioanelor de europeni accesul egal în UE. Pentru că românii şi bulgarii nu sunt cetăţeni europeni de clasa a doua", a mai scris Fritz.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Dominic Fritz a intrat în direct la postul TV naţional din Austria: "Guvernul austriac face o greşeală istorică!"