Antena Meniu Search
x

Video Iohannis, prima apariție publică fără mască, la spitalul „Bagdasar-Arseni”: Știu că ați lucrat până la epuizare. Sunteți eroii noștri

Cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență, președintele Klaus Iohannis a vizitat Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar-Arseni”, mulțumindu-le medicilor de urgență pentru "pentru dăruirea, abnegația cu care își fac profesia, dau speranță oamenilor bolnavi și salvează vieți în fiecare zi".

de Redactia Observator

la 27.05.2021, 13:57

Vezi și

"Astăzi este Ziua Internațională a Medicinei de Urgență și îi felicit pe toți cei care lucrează în acest domeniu. Vă admir pentru dăruirea, pentru abnegația cu care vă faceți profesia, dați speranță oamenilor bolnavi și salvați vieți în fiecare zi. 

Am venit la o unitate UPU nou-nouță care se va deschide zilele următoare. Este o unitate model, mdoernă, care a apărut după o colaborare foarte bună între primăria sectorului 4 și Ministerul Sănătății. Este un exemplu pentru modul în care ne dorim să arate spitalele din România. 

A fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgență. Un an infernal, în care lucrurile s-au complicat peste măsură și știu că ați lucrat până la epuizare.

Împreună cu tot personalul medical ați fost în prima linie, sunteți eroii noștri. Românii trebuie să înțeleagă că nu se pot aduce suficiete mulțumiri pentru această muncă", a declarat Klaus Iohannis. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vizita la spitalul „Bagdasar-Arseni” este și prima apariție publică fără mască a președintelui Klaus Iohannis, după relaxarea restricțiilor anti-COVID. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Iohannis, prima apariție publică fără mască, la spitalul „Bagdasar-Arseni”: Știu că ați lucrat până la epuizare. Sunteți eroii noștri