Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, întâmpinat de protestatari, la intrare în biserică, în Sibiu. O femeie i-a strigat: "Jó napot kívánok, PSD!"

Preşedintele Klaus Iohannis a fost, duminică, împreună cu soţia la biserică în Sibiu, iar înainte de a intra o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!". De asemenea, un bărbat a afişat mesajul ”La biserică...degeaba”. Protestul vine în contextul negocierilor dintre PNL şi PSD pentru formarea unei majorităţi, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 14:23

Klaus Iohannis, întâmpinat de protestatari, la intrare în biserică, în Sibiu. O femeie i-a strigat: "Jó napot kívánok, PSD!"

Preşedintele Klaus Iohannis, care petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu, a mers, duminică, cu soţia la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. Înainte de a intra în biserică o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!", mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD.  

Iohannis nu s-a oprit cu protestatarii şi nici nu a făcut declaraţii

De asemenea, un bărbat a afişat, pe o foaie, mesajul ”La biserică...degeaba”. Şeful statului nu s-a oprit cu protestatarii şi nici nu a făcut declaraţii. Nemulţumirea sibienilor vine în contextul negocierilor dintre PSD şi PNL pentru formarea unui Guvern, alianţă pe care surse politice susţin că a cerut-o chiar preşedintele Klaus Iohannis. De altfel, un protest care vizează această colaborare dintre PNL şi PSD este programat, duminică, la Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, întâmpinat de protestatari, la intrare în biserică, în Sibiu. O femeie i-a strigat: "Jó napot kívánok, PSD!"