Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, mesaj după moartea lui David Sassoli: "A fost prietenul României, moștenirea sa europeană va dăinui"

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea preşedintelui Parlamentului European, David Sassoli. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.01.2022, 09:02

Klaus Iohannis, mesaj după moartea lui David Sassoli: "A fost prietenul României, moștenirea sa europeană va dăinui" - Twitter

"Profund întristat de moartea lui David Sassoli. A fost prietenul României și un lider care a luptat pentru valorile și principiile europene. Moștenirea sa europeană va dăinui. Gândurile mele sunt îndreptate către familia lui", a scris președintele Klaus Iohannis pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

David Sassoli a murit la 65 de ani

Reamintim că David Sassoli a murit, noaptea trecută, la spitalul din oraşul italian Aviano. Anunțul a fost făcut de purtătorul său de cuvânt, Roberto Cuillo.

Pe acelaşi subiect

"Președintele Parlamentului European, David Sassoli, s-a stins din viață la 1.15 a.m., pe 11 ianuarie, la spitalul din Aviano, Italia, unde a fost internat", a scris Cuillo, pe Twitter.

El a precizat că locul şi data la care vor avea loc funeraliile vor fi comunicate în următoarele ore.

Alegerile pentru succesiunea lui David Sassoli sunt programate pentru 18 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, mesaj după moartea lui David Sassoli: "A fost prietenul României, moștenirea sa europeană va dăinui"