Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu au discutat despre donarea unui sistem Patriot Ucrainei

Marcel Ciolacu a declarat marţi că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis donarea unui sistem de rachete Patriot în Ucraina. Premierul a spus că o decizie pe acest subiect se va lua în urma unei şedinţe a CSAT.

de Redactia Observator

la 14.05.2024 , 16:19

Klaus Iohannis si Marcel Ciolacu au discutat despre donarea unui sistem Patriot Ucrainei
Klaus Iohannis si Marcel Ciolacu au discutat despre donarea unui sistem Patriot Ucrainei

"Am avut o discuţie cu preşedintele României. Urmează să luăm o decizie în CSAT. Sunt ferm convins că, după şedinţa CSAT, o să aflaţi decizia", a afirmat Marcel Ciolacu, la Braşov, întrebat dacă a avut vreo discuţie cu şeful statului cu privire la sistemul Patriot.

Ciolacu a punctat că decizia se va lua după o şedinţă CSAT

Potrivit premierului, discuţiile cu şeful statului au avut loc "în aceste zile".

Articolul continuă după reclamă

Întrebat care este poziţia lui pe acest subiect, prim-ministrul a subliniat că tema privind sistemul Patriot reprezintă o decizie care se va lua în CSAT. "Vă repet, este o decizie care se ia în CSAT. Aici nu avem păreri, când vorbim de apărarea naţională", a punctat Ciolacu.

El a precizat că în afirmaţiile sale anterioare pe subiect nu a spus că ministrul Apărării ar avea "mari reţineri". "Vă spun încă o dată: această decizie se ia în CSAT. Şi nu am zis mari, am spus că avea reţineri", a declarat Ciolacu, potrivit Agerpres.

Şeful Executivului a arătat că nu este deranjat de insistenţa presei de a afla care este poziţia lui privind relocarea sistemului Patriot, dar a repetat că decizia se va lua în CSAT. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu au discutat despre donarea unui sistem Patriot Ucrainei