Antena Meniu Search
x

Kovesi, apărată în stradă! Mii de oameni din toată ţara au cerut demisia lui Tudorel Toader

Decizia ministrului Justiţiei a aprins iar spiritele în stradă. Mii de oameni din toată ţara au cerut demisia lui Tudorel Toader. Internetul fierbe.

Vezi și

Decizia ministrului Justiţiei a aprins iar spiritele în stradă. Mii de oameni din toată ţara au cerut demisia lui Tudorel Toader. Internetul fierbe, se organizează proteste de amploare în acest weekend şi se semnează petiţii de susţinere a Laurei Codruţa Kovesi. Anunţul revocării a avut ecou şi peste graniţele României. "Lupta anticorupţie este în pericol" - titrează presa străină.

Ministrul Justiţiei nu îşi încheiase încă discursul când primii protestari au ajuns în Piaţa Victoriei. Aproape două mii de oameni s-au arătat revoltaţi de propunerea înlăturării Laurei Codruţa Kovesi din fruntea DNA. Şi în faţa Ministerului Justiţiei s-au adunat câteva zeci de oameni. 

La Iaşi, în oraşul lui Tudorel Toader, s-au adunat peste o sută de oameni.

Au fost şi incidente. Sediul PSD din Cluj-Napoca a fost atacat cu un cocktail Molotov, iar sigla de la intrare a fost înlocuită cu cu acronimul partidului comunist. Poliţia caută acum vinovaţii. 

Manifestaţii au fost în toate marile oraşe. 

Pe internet sunt mobilizări pentru un weekend cu proteste masive. Au fost lansate şi mai multe petiţii pentru susţinerea Laurei Codruţa Kovesi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » Kovesi, apărată în stradă! Mii de oameni din toată ţara au cerut demisia lui Tudorel Toader