Antena Meniu Search
x

Kovesi, prima reacţie după ce a câştigat voturile pentru funcţia de procuror-şef european

Laura Codruta Kovesi a afirmat că votul din Parlamentul European este un vot pentru sistemul de justiţie din România, pentru toţi magistraţii din Europa care lucrează sub presiune.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 18:22

Laura Codruta Kovesi a afirmat că votul din Parlamentul European este un vot pentru sistemul de justiţie din România, pentru toţi magistraţii din Europa care lucrează sub presiune.

Laura Codruţa Kovesi a declarat, la sosirea la Bucureşti, că votul din comisiile Parlamentului European este un vot pentru sistemul de justiţie din România, pentru toţi magistraţii din Europa care lucrează sub presiune.

Kovesi a fost aşteptată la aeroport de protestatari Rezist, care au întâmpinat-o cu felicitări şi flori.

„Sunt foarte onorată pentru acest vot, sunt foarte bucuroasă. Acest vot nu este doar pentru mine, este pentru tot sistem de justiţie din România, este pentru cetăţenii din România care în ultimii ani au susţinut lupta anticorupţie şi statul de drept, este un vot pentru toţi procurorii şi judecătorii din Europa care lucrează sub presiune. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi aştept decizia decidenţilor europeni”, a spus Kovesi.

Kovesi a mai declarat că nu a beneficiat de sprijinul Guvernului de la Bucureşti.

Laura Codruţa Kovesi a câştigat voturile în comisia LIBE pentru funcţia de procuror-şef european, primind 26 de voturi, fiind urmată de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 22 de voturi şi candidatul german Andres Ritter, cu un singur vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Kovesi, prima reacţie după ce a câştigat voturile pentru funcţia de procuror-şef european