Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea spune că nu are bani să-și asigure paza, deși dezvăluie că este amenințat cu moartea

Declaraţie şocantă din partea celui de-al treilea om în stat. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, spune că s-a încercat asasinarea lui. Patru cetăţeni străini ar fi venit anul trecut la Bucureşti şi ar fi avut această misiune.

Vezi și

Declaraţie şocantă din partea celui de-al treilea om în stat. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, spune că s-a încercat asasinarea lui. Patru cetăţeni străini ar fi venit anul trecut la Bucureşti şi ar fi avut această misiune. Anunţul a provocat controverse, iar în urmă cu doar câteva minute, liderul PSD a revenit cu detalii. A povestit că a fost ameninţat într-un restaurant, dar şi blocat în trafic de două maşini de care a reuşit într-un final să scape.

Anul trecut în aprilie au venit patru străini în România. Au stat trei săptămâni aici și... mă rog, am scăpat, este declaraţia lui Liviu Dragnea, care a generat o serie de controverse.

În urmă cu o oră, Liviu Dragnea a revenit cu detalii. Vorbeste despre două momente în care a simţit că viaţa i-a fost pusă în pericol. 

LIVIU DRAGNEA - preşedintele Camerei Deputaţilor:

Intr-o seara, in aprilie, lucrurile au mers mai departe. Eram intr-un spatiu public, am simtit iar privirea. Erau 4 indivizi, imbracati in haine inchise. Eram intr-un grup zgomotos, intr-un restaurant. s-au oprit la cativa metri, unul a facut un semn, unul a raspuns la telefon, s-au intors si au disparut. La cateva seri, eram la volan, pe o straduta, in 13 septembrie, o masina in fata una in spate, am reusit sa trec si sa ii pierd. 

Preşedintele PSD a precizat că nu a depus plângere penală. Insa, pana astazi a crezut ca tentativa de asasinat a fost anchetata. 

LIVIU DRAGNEA - preşedintele Camerei Deputaţilor

Ştiu că s-a cercetat. Mai departe nu ştiu. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie. 

Institutiile au raspuns, pe rand, ca nu există vreo anchetă pentru tentativă de asasinat în care ţinta să fi fost Liviu Dragnea.

Parchetul General despre declaraţia lui Dragnea a transmis că 'nu există și nu a existat vreun dosar referitor la o presupusă tentativă de asasinat asupra lui Liviu Dragnea.'

Nici SRI nu ar avea mai multe detalii despre acest subiect. 

De când este preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a renunţat la Serviciul de Pază şi Protecţie. Aşa că niciun ofiţer SPP nu poate confirma sau infirma tentativa de asasinat. 

Declaraţia liderului PSD a generat un val de reacţii pe internet. Cele mai multe, ironice. Cei patru presupuşi asasini au fost asociaţi cu personaje din desene animate sau din filmele science fiction. 

Şi pagina de facebook a hotelului unde Liviu Dragnea spune că au fost cazaţi cei patru presupuşi asasini a fost asaltată de internauţi. 

Excelent hotelul. Pentru grupurile de 4 persoane oferta e atât de bună că nimeni nu mai iese din hotel, a fost doar unul dintre comentariile postate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea spune că nu are bani să-și asigure paza, deși dezvăluie că este amenințat cu moartea