Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban a explicat petrecerea de la Parlament: Cei care au venit să-mi transmită urări sunt vaccinați

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a afirmat că nu a fost nicio petrecere de ziua sa, marţi, dar că mai mulţi oameni au venit să îi spună "La mulţi ani", deşi el nu a dat nicio invitaţie.

de Redactia Observator

la 26.05.2021, 14:24

Ludovic Orban a explicat petrecerea de la Parlament: Cei care au venit să-mi transmită urări sunt vaccinați
Ludovic Orban - Hepta

"Au venit colegi de-ai mei, fără să existe o organizare a vreunei petreceri, care au venit să îmi spună «La mulţi ani», care pe parcursul zilei m-au întrebat când pot să vină la mine şi le-am spus programul meu, că până la ora 20 eu am program de lucru în ziua mea de naştere. Nu puteam să îi resping, să îi refuz. (...) Nu a venit nimeni la niciun fel de invitaţie, nu s-a emis nicio invitaţie, au venit să îmi spună «La mulţi ani» oamenii”, a declarat, miercuri, Ludovic Orban.

El a explicat şi de ce oamenii nu au venit să îl felicite în biroul său.  "În biroul meu era şedinţa coaliţiei care s-a terminat, uitaţi-vă la declaraţii care s-au dat, în jurul orei 20.15. Iar unii dintre invitaţi au venit mai repede, iar faptul că a apărut o poză şi o filmare cu nişte colegi de-ai mei care nu purtau mască s-a întâmplat când eu nu eram prezent. După finalizarea şedinţei coaliţiei şi după toate deciziile pe care le-am luat în şedinţa coaliţiei, m-am dus către colegii mei, evident că i-am rugat - pe cei care nu au respectat - să respecte regulile. Nu poţi să porţi mască când mănânci”, a mai declarat Orban. 

El a menţionat că aproape toţi cei care au venit să îi spună "La mulţi ani" erau vaccinaţi. Preşedintele Camerei Deputaţilor a menţionat că nu ştie exact câţi colegi au venit să îl felicite.  "Nu a fost nicio petrecere organizată la finalul programului de lucru care era cunoscut de colegii mei pentru că era un program pe care l-aţi văzut şi dumneavoastră, au fost mai mulţi colegi, câţi sunt, nu am stat să îi număr, că nu am stat să socotesc. Din momentul în care m-am dus în sala în care mă aşteptau colegii şi mi-au urat «La mulţi ani», evident că îi-am îndemnat pe cei care...să respecte regulile”, a explicat Ludovic Orban.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a împlinit, marţi, 58 de ani, iar mai mulţi politicieni s-au strâns într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita. Imagini surprinse din încăperea respectivă arată mai multe persoane care nu poartă mască de protecţie. Întrebat despre acest eveniment, premierul Florin Cîţu a afirmat că nu are informaţii şi nu poate comenta ceva ce nu a văzut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban a explicat petrecerea de la Parlament: Cei care au venit să-mi transmită urări sunt vaccinați