Antena Meniu Search
x

Video "Mă gunoiule, mă". Îmbrânceli între deputații AUR și USR. Scandalul a pornit de la o declaraţie făcută de George Simion

Mai mulți parlamentari AUR și USR s-au îmbrâncit, miercuri, în Camera Deputaților. „Mă gunoiulele, mă”, îi spunea Dan Tănasă (AUR) deputatului USR Ilie Victor, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 12:06

Vezi și

Mai mulți parlamentari AUR și USR s-au îmbrâncit, miercuri, în timpul ședinței de plen a Camerei Deputaților. „Mă gunoiule, mă”, îi spune Dan Tănasă (AUR) deputatului USR Ilie Victor. În dispută a intervenit și Bogdan Rodeanu, vicelider al grupului USR. „Ce vii așa spre mine? A pus mâna pe mine, gunoiul ăsta al tău. A pus mâna pe mine, Bogdan. De ce nu te-ai dus la el?”, îi spune Dan Tănasă lui Bogdan Rodeanu.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că George Simion a spus la tribună că "în comunism au fost şi lucruri bune". A fost flacăra care a aprins disputa pentru că cei de la USR şi AUR au început să se acuze unii pe alţii că sunt "securişti".

Un incident a avut loc și luni în Camera Deputaților. „Un domn deputat, mai rusofil așa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit și a spus. citez: 'Am să o violez pe mă-ta'”, spunea luni președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis. George Simion susține că social-democratul l-a înjurat „de morți și de mamă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » "Mă gunoiule, mă". Îmbrânceli între deputații AUR și USR. Scandalul a pornit de la o declaraţie făcută de George Simion