Antena Meniu Search
x

Mandat de arestare în lipsă pentru Radu Mazăre. Fostul edil urmează să fie dat în urmărire internaţională

Procurorii DNA au obţinut mandat de arestare în lipsă pentru Radu Mazăre. Urmează să fie dat în urmărire internaţională.

Vezi și

Procurorii DNA au obţinut mandat de arestare în lipsă pentru Radu Mazăre. Urmează să fie dat în urmărire internaţională, după ce a încălcat condiţiile controlului judiciar şi a plecat în Madagascar. Avocatul fostului edil i-a anunţat astăzi pe judecători că ar putea, totuşi, să apară în ţară. Însă, doar dacă va avea încredere că va fi achitat în justiţie.

"Dispune înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar luat faţă de inculpatul Mazăre Radu Ştefan cu măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile." După pronunţare, poliţiştii au mers la locuinţa lui Radu Mazăre din Constanţa să-l caute. Dar, cum era de aşteptat, nu l-au găsit acasă. Fostul edil a anunţat, de la finalul anului trecut, că este în Madagascar. 

În unul dintre dosarele penale, este acuzat că a primi o şpagă de 175.000 de euro de la omul de afaceri israelian Avraham Morgestern, ca să îi dea acestuia contractul de construire a unui cartier de locuințe sociale în Constanța.

Radu Mazăre nu este singur în Madagascar. Fratele său, cercetat în acelaşi dosar, este şi el acolo. Dar în vacanţă. Azi, ar fi trebuit să se prezinte în faţa judecătorilor. Dar nu a venit. A fost reţinut de uraganul Ava. Dar a promis că va veni cât mai curând. 

Pe acelaşi subiect

Avocatul celor doi i-au spus azi judecătorului că şi Radu Mazăre ar putea face o surpriză şi să apară.  

Fostul edil al Constanţei ar fi supărat pe judecător după ce a fost pus la colţ, ca la şcoală, pentru că vorbea neîntrebat. Momentul este deschis pe blogul unui avocat.

În timp ce pe numele lui este pregătit un mandat de căutare internaţională, Radu Mazăre vrea să ceară azil politic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Mandat de arestare în lipsă pentru Radu Mazăre. Fostul edil urmează să fie dat în urmărire internaţională